نقل قول نوشته اصلی توسط faradad نمایش پست ها
دوستانه بهت میگم کاریم ندارم یه عده از همکارا و دوستان بیان ریپلای کننو ... ولی
1: اوضاع ارز خرابه باید هی ببری بالا قیمتا رو که ضرر نکنی تو این وسطم یه عده میان زیر قیمت میدن که البته اخرسرم کلاهبردار در میانو میرن فقط بازارو خراب میکنن که عمدتا بچه مدرسه ای و دانشجوعن حتی سواد اچ تی ام الم ندارن! گول ای نمادو نخورین ...
2 و 3 و 4 و 5 هم دیگه کاربرد نداره بخصوص سایتا فیلمو موزیک که بگیر بگیر داره الان دقت کن سایتا که موزیک خارجی بودن همشونو فتا و اطلاعات جمع کرده تاینی که از معروفا بود جدیدنم بیصدا فاز موزیکو زدن پس به دردسرش نمی ارزه شبکه اجتماعیم کسی الان تلگرامو اینستارو ول نمیکنه بیاد سایت چه برسه تو بیایی شبکه اجتماعی بزنی رقبا گنده تر با اون همه تبلیغات صداسیمایی نتونسن کاربری جمع کنن .
خلاصه بری اسنپ رانندگی کنی بهتره یا بشینی برای پزشکی بخونی
ای تی و برنامه نویسی تو ایران معنایی نداره و حرامه فقط وقت تلف کردنه مگه پارتی یا پول داشته باشی.
حرفات همشون حق بود درسته وضعیت اصلا مناسب نیست
من میخوام سایتی راه اندازی کنم بتونم کسب درامد کنم
شبکه اجتماعی که هیچ منصرف شدم یه سرمایه گنده و پارتی کلف میخواد
ولی سایت های فیلم بجز اینکه vip بفروشن درامدشون از کجاست ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط CaeZer نمایش پست ها
سلام دوست عزیز ،

زمینه هایی که گفتید در حال حاظر اشباع شده هستن و حتی بیش از آن ، در مورد طراحی وب و برنامه نویسی نیز حق با شماست ، بعضی از دوستان حرفه ای ما انتظارات کارفرمایان رو بردند بالا که این مشکلات به وجود آورده.

ببینید جای کدوم محصولات در اینترنت کم هست و پتانسیل داره و فروشگاه اون محصول رو راه اندازی کنید.
ماشالله در هر ضمینه علاوه اینکه هست 100 تا مثلش هم هست