از سابقه تحصیلی تون نگفتید و اینکه دقیقا در کدوم اداره دولتی مشول به کار بودید شاید می شد از تجربه توی اون اداره برای کار جدیدتون استفاده می کردید و اگر قابلیتش رو داشت آنلاین می کردید و یا جایی از اون استفاده می کردیدسلام خدمت دوستان گرامی
26 سال دارم و تابستان سال 98 جشن عروسی درپیش.......
بنده تا ماه پیش کارمند رسمی دولت بودم و به لطف بعضی از اطرافیان حسود اخراج شدم![]()
با توجه به علاقه ای که به کارهای اینترنتی دارم تصمیم گرفتم برنامه نویسی رو یاد بگیرم ولی هرچقدر جلوتر میرم بیشتر میترسم. حجم مطالب بسیار گسترده هست و انتظارات شرکت ها بالا....
چندتا سوال از دوستان برنامه نویس حرفه ای داشتم
1. شغل برنامه نویسی رو توصیه می کنید؟
2. اگر بله. کدوم زبان رو یاد بگیرم بهتره؟
3. اگر روزی 5 ساعت وقت بذارم چه مدت طول میکشه مسلط بشم و کار گیر بیارم؟
اگر برنامه نویسی رو پیشنهاد نمی کنید لطفا راهنمایی کنید...
نمی دونم در نهایت تصمیم گرفتید که چی کار کنید یا نه . ولی وقتی پست شما رو خوندم و همینطور نظرات دوستان رو خودم فکرم مشغول شد. از طرفی خوم هم دغدغه یادگیری زبان برنامه نویسی داشتم
من زیاد تجربه ایی در مورد برنامه نویسی ندارم ولی با توجه به توضیحات دوستان و چیزی که خودم می بینم نه تنها برنامه نویسی وقت بیشتری می طلبه ؛ یادگیری اش به کنار پیدا کردن کار برای خودش داستانی داره. چون چند جا دیدم برای استخدام تمام وقت و پاره وقت نیاز به سابقه شغلی داشتن که بعید می دونم در حالت عادی حداقل در یک سال و یا یک سال نیم اول بتونید جایی استخدام بشید و اگر هم باشه حقوقش برای یه تازه دوماد به هیچ عنوان جوابگو نخواهد بود.
اگر مجرد بودید و یا مشکلات تامین هزینه نداشتید می تونستید سر فرصت زبان برنامه نویسی مورد نظر خودتون رو یاد بگیرید و حتی اگر لازم می شد رایگان هم کارآموزی می کردید. باز نمی دونم اگر پشتوانه مالی و حمایت مالی از طرف والدین داشته باشید باز می تونید یه کارایی انجام بدید.
اما پیشنهاد خود من این هست که یاد گرفتن زبان برنامه نویسی رو بزارید توی اولویت دوم . اولویت اول تون رو بزارید روی راه اندازی به وب سایت و شروع کار با وردپرس و بعدش css رو یاد بگیرید که شاید با صرف 2 ماه حدود 90% رو می تونید مسلط بشید و بعد برید سراغ php -my sql و همزمان مباحث سئو رو یاد بگیرید و اجرا کنید. اینطوری حداقل می تونید امیدوار باشید که زودتر به درآمد می رسید و از طرفی منتظر نیستید که یه نفر دیگه بیاد شما رو استخدام کنه و به شما پروژه بده. در طول مسیر یادگیری و کار هم تجربیاتی گیرتون میاد که بعدها اگر باز خواستید برنامه نویسی رو ادامه بدید به دردتون می خوره.