نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

موضوع: چرا هاستینگ ها حاظر به کاهش قیمت نیستند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : چرا هاستینگ ها حاظر به کاهش قیمت نیستند

نقل قول نوشته اصلی توسط chaishpish نمایش پست ها
    من نمیدونم چرا حرف بنده رو کسی متوجه نمیشه بنده با شما یا با کسایی که رجیستر دیگه دارن کاری ندارم بحث اینه ای کسایی که آفر توپ بهتون میخوره به جای صود 4 برابر یک صود دوبل کنید نه اینکه دامینش که 48 تومن میشه به قیمت بیش از 200 هزار تومن بفروشه شما شاید از محدود کسایی باشید که قیمت رو با افزایش جزئی دلار بالا نمیبردن اما به چشم خودم دیدم همکاراتون هنوز دلار افزایش چندانی پیدا نکرده افزایش دادن چه افزایشی یا خنده دار ترین کار که نمیخوام اسمشونم بگم وسط سرویس فاکتور صادر کردن مابه تفاوت قیمت دلار خوب وقتی کسی مثل من این چیز ها رو دیدن وقتی دلار از 20 تومن اومد رو 16 توم یا یک هفته هست آفر فعال شده انتظار داره از سرویس دهنده هایی که از اون شرکت میخرن یک آفر معمولی بدن اما با کمال پرئی نه تنها قیمت ثابت نمیمونه بلکه افزایش میدن . شاید شما دلیل ارزونی داشتن مشکل عنوان کنید بنده از وقتی دامین تحریم شدم اکثر دامین ها رو به همین شرکت انتقال دادم تا حالا مشکلی نداشت . (نکته) دلار 16000 تومن شما سرطون کلاه رفت 20 تومن
    این همه شکلک و ... که بخوانید آخر هم نخواندید :

اون هاستینگی که یک دومین آفر میخورد هم شاید سوء استفاده گر نباشد به همان قیمت قبل آفر بدهد (تو فکر این مورد شاید باشد که به جای گران کردن با همان آفر و فروش به قیمت اصلی ضررش را جبران کند این گونه نه مشتری ها قیمت بیشتری پرداخت کرده اند نه وی ضرر بیشتری کرده است بلکه با آفر رجیسترار ضرر میزبان هم جبران شده است) حال این وسط شمای مشتری میتوانید تمام دردسر های پرداخت را و پشتیبانی مستقیم را تجربه نمائید (حال برای شما هم که راحت است و دردسر ندارید که چه بهتر) و مستقیم خرید نمائید حداقل آن میزبان هم میفهمد چند چند است و چه تعداد مشترک دارد که یا فکر دیگری بکند یا دیگر ادامه ندهد.
    شما شاید از محدود کسایی باشید که قیمت رو با افزایش جزئی دلار بالا نمیبردن
    اشتباه همینجاست !!! میدانید چه قدر مشترکین معترض همین قسمت بودند ؟ میگفتند که : چرا ناگهانی این همه افزایش ؟

بنده نه الان به عنوان میزبان صحبت میکنم نه هیچ شخص دیگه - به عنوان یک ایرانی : توروخدا بفرمائید چه طور با مشترکین ایرانی برخورد شود ؟ قیمت بالا نره و دیگه نشه یک دفعه بره بالا میگن چرا ؟!!!! کم کم بالا بره میفرمائید خب کم کم بردن بالا

بنده از وقتی دامین تحریم شدم اکثر دامین ها رو به همین شرکت انتقال دادم تا حالا مشکلی نداشت
    انشالله که همچنان نداشته باشید این دیگر میتوان روابط مناسب شما چه در بازار ارزی چه حرفه ای بودن در انتخاب رجیسترار را در نظر گرفت اما همه به این صورت نیستند، چون خیلی از شرکت های بزرگ که متاسفانه نمیشه نام برد مطلع هستیم مشکل دارند چون مشترکین آنها که بر روی سرویس ها ما هستند به ما تیکت زده اند در اصل خبرداریم چه شرکت هایی مشکل دارند و کدام ندارند.

(نکته) دلار 16000 تومن شما سرطون کلاه رفت 20 تومن
    ترجیح میدهیم سر ما مالی کلاه برود تا سرویس ها مشکل نخوردند.

صحبت یک دلار و دو دلار نیست.

صحبت خرید یک دومین نیست.

صحبت شارژ پنل های بین المللی آیپی - دومین - دیتاسنتری و ... است.

صحبت این است همان مشترکی که تیکت زده است و اعلام مشکل کرده است که ما مشکل را رجیسترار وی اعلام کرده ایم دومین دیگری که پیش ما دارد فردای روز تیکت نزند و اعلام نکند شما هم که مشکل دارید !!! (خیلی در این مسیر در حال تلاش هستیم و امیدواریم سر افکنده نشیم)

---

در پایان :

بنده خودم را جای شما بگذارم حرف و داغ دلتان صحیح و قبول دارم، میدانید چرا حرف شما را کسی متوجه نمیشود ؟ متوجه میشوند اما نمیتوانند درک کنند!!! چون اکثرا اینجا میزبان هستند و شما مستقیم همه میزبان ها را جمع بستید و مشکلات آنها را اصلا ندیدید (دقیقا همان که فرمودید همه به فکر خود هستند)، شخصی شما را درک میکنیم اما مشکلات میزبان وقتی کنار مشکلات شما گذاشته میشود درک مشکلات شما کمی دشوار میشود ...

همه امروزه درگیر این مشکلات هستند حال یک عده ترجیح میدهند مالی بیشتر ضرر کنند تا 1% ریسک پرداختی نداشته باشند (مثل ما که فرمودید کلاه رفته) یک عده پنلشان بسته میشود، کدهای انتقال سرور ها را دیتاسنتر لغو میکند و سایر محدودیت ها، یک عده بیشتر به سمت مشترک فشار می آورند، در کل همه در حال دست و پا زدن هستند.
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)