نقل قول نوشته اصلی توسط alimosavi نمایش پست ها
سلام

حدود 10 سال پیش مدتی هاستینگ ایرانی داشتم و بخاطر بعضی موارد تعطیلش کردم . بعد از این مدت از 4 سال پیش دوباره شروع کردم این نوع فعالیت رو و روی تجربه قبلی تصمیم گرفتم بیس کارم رو روی مشتری ایرانی نزارم خب خدا رو شکر بد نیست اما سر دوستی و فامیل بازی و اینکه اشتباها کار خودم رو توضیح می دادم مجبور شدم ساپورت برخی سایت های ایرانی رو هم بعهده بگیرم .
جیزی که با تعجب باهاش روبرو شدم اینه که بعد از این مدت طولانی رفتار مشتری ایرانی هیج تفاوتی نکرده . همونقدر کم حوصله ، دهن بین ، فقیر در عین پولداری و ....
مثال می زنم .

فلانی کارش هزینش n تومن می شه ولی تا می بینه با چند واسطه با دوستات دوست هست سوء استفاده شروع می شه آقا باید خدمات ارزان و رایگان بهشون بدی و همش هم طلبکارن تمومی نداره این سیکل .
سواد هم که بیا پایین باید وردپرز رو هم بهشون یاد بدی چون روی هاست شما هستند ، همیشه شما مقصر ایرادات نرم افزارشون هستید و قابل توجیح هم نیستند که بابا کدات مشکل داره به من جه و ...
مجبوری براشون *** بسازی چون اونا لازم دارن . بک آپ گرفتن هم بلد نیستن ،بروز رسانی نرم افزارهاشونم که هیچ وقت انجام نمی دن . موقع پول دادن که هزار ناز و کرشمه دارن حتی اگر هیچ مشکل مالی نداشته باشند . همه دانشجو و همه کارشون در حال رکود .

یعنی ساپورت 100 مشتری خارجی هنوز حدود یک چهارم ساپورت 15 مشتری ایرانی ، زمان لازم داره . چرا بعد از 10 سال هنوز هیج رشدی در فرهنگ فضای دیجیتال ما اتفاق نیافتاده .
در کل ما که پشیمون شدیم از جذب مشتری ایرانی و کلا هیج تبلیغی در این زمینه نمی کنم .
تلخ اما واقعی
ملت ما سطح هوشی بسیار پایینی دارند شاید عده قلیلی متوسط و باهوش باشند اما تعداد زیادی از همونباهوش ها میزارن میرن
کلا ملت ما ظالم پرست هستند
هرکسی باهاشون بد رفتاری کنه موفقه و برده تا دلت بخواد نمونه موفق هست نمونه کاملش دیکتاتوری همین انجمن دی: