افرادی که همچین به اصطلاح دیتاسنتر ها اعتماد میکنند لیاقتشونم بهتر این نیست .

یارو مکانشم تخلیه کرده رفته ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps.com نمایش پست ها
بنده به آدرس دفترشون هم مراجعه کردم 2هفته ای هست که تخلیه کرده بودند
2روزه دارم با مشتریام جر و بحث میکنم
اعتبار مارو زیر سوال بردند این چه وضعه این ممکلته آخه
هرکی هر کاری دلش میخواد میکنه

کسی هنوز هیچ ردی نشونی پیدا نکرده؟
بنده شنبه دارم شکایت میکنم اگر کسی میخواد با بنده همراه بشه اعلام کنه وکیل هم گرفتم هزینه وکیل هم با بنده هست هرکسی حقی داره میخواد بگیره با من تماس بگیره
سلام .

یادمه چند سال پیش سرور های مجازی ovh میفروختید که یکدفعه همه قطع شدند .

اول اعلام کردین هارد خراب شده ... بعد کاشف به عمل اومد به خاطر یورو کرکی که استفاده کرده بودین سرورو پاک کردند ... ( البته خاطرمم هست سرویس جایگزین به تعدادی از مشتریان (متشریانی که پیگیر بودند) ارائه کردید ) .
+ من خودمم از کاربر شما بودم ولی چون دیتای مهمی روی همون vps نداشتم پیگیر نشدم ... (واسه سیسو پر اکسی استفاده میکردیم ازش...) .

الانم که به گفته خودتون در همین تاپیک سرور / سرور هایی در نت ایران گذاشته بودید که الان کلا از دسترس خارجه به هر صورت ...

گذشته از تمام ضرر هایی که شما کرده اید متضرر اصلی کاربران شما هستند که به دیتاشون دسترسی ندارند چند روزه ...

کاربران هم که بهترین سایتم داشته باشن چند روز داون تایم یعنی فاجعه و خیلی زمان میبره جبران بشه...

چقدر بهتر میبود لاقال در پارس آنلاین میزاشتین سرورتونو ! چرا اینکارو نکردین ؟ بسیار ارزان هست که کولو در پارس ...

با آرزوی حل شدن مشکلات به وجود آمده برای شما و همکاران دیگر درگیر با این موضوع ...