سلام جناب سامانه نیک .
اصولا آماده چنین برخوردی بودم .
همانطور که فکر میکردم مانند دیگر تاپیک های حاشیه دار به جای شفاف سازی وارد مبحث های مختلف میشوید و مسیر اصلی را گم میکنید .
دوست عزیز قانون هایی که در این فروم است برای ارتقا سطح کیفی این فروم گذاشته شده و عملا برای این نبوده کسی که به زیر و بم آن اشنایی دارد با استناد به مفاد آن روی حاشیه های خود سرپوش گذاشته و به فعالیت نادرست خود ادامه دهد .
آیا میدانید یکی از دلایل بزرگی که شرکت های معتبر با این که میتوانند ستون های این فروم شوند و یک مجتمع هاستینگ و یک بازار بزرگ و یک ویکی بزرگ از این سایت درست کنند ، حتی به این فروم نزدیک هم نمیشوند چیست ؟
البته برای روشن شدن قضیه این امر هم شایان ذکر است :
من دیشب بسیار خسته بودم . وقتی تاپیک شما را دیدم و باز هم ادعایی بزرگ را مشاهده کردم از آن جایی که از این سایت مشتری های زیادی به سوی من روانه شده و این سایت کمک بزرگی برای من بود ، دیدم درست نیست نمک بخورم و نمکدان بشکنم و همین دلیل حس مسئولیت به این فروم باعث شد چندین ساعت به جستجو در باره شما پرداختم تا خدای ناکرده مسئله ای که بیان میکنم اشتباه نباشد .
هرچند احادیث در باره شما بسیار است :
دادن 30 وی پی اس رایگان ، دادن وی پی اس های رم بالا ماه اول نیم قیمت و ماه دوم رایگان ، چرا پست های من را پاک میکنید ؟؟ و .....
دوست من بهتر است به جای اینکه چندین کار را با هم انجام دهیم و در اخر همه ناراضی باشند یک کار را درست انجام دهیم .
در باره شما صحبت بسیار است ولی همانطور که گفتم دوست ندارم در کار دیگران دخالت کنم و این مسئله را هم صرفا جهت خدشه دار نشدن این فروم توسط تاپیک های شما عرض کردم .

پیرو همین صحبت ها من با یکی از مدیران محترم این فروم مشورتی انجام خواهم داد و چناچنه همانطور که در قوانین آمده است :
"قانون شماره 25) هرگونه بحثي‌ که موجب انحراف تاپيک ها از مسير اصلي‌ خود بشود که به نوعي برخلاف قوانين انجمن باشد در صورت تشخيص مديران، در صورت لزوم تاپيک و يا بحث هاي اضافه حذف خواهد شد...."
طبق تشخیص مدیر مربوطه عمل خواهد شد .
-------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت : چون من از 2009 تا الان عضو هستم دلیلی بر این نیست در این سایت فعالیتی ندارم و با این سایت بیگانه ام ! در مورد پست دادن هم فکر میکنم یک کاربر که کمتر از 100 پست داشته باشد نمیتواند شروع کننده تاپیک باشد و نه اینکه نمیتواند پاسخ دهنده تاپیک باشد .