با اجازه استارتر -
دوست عزیز قصد بی احترامی ندارم ولی بهتره یکم رو جمله بندی و املای کلمات دقت کنید
- - - Updated - - -
استارتر گرامی از اینکه زیاد تو تاپیک شما پیام دادم معذرت میخوام
امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشید
اول اینکه یکم سرعت سایتتون را بهتر کنید و سایت را بهینه تر کنید که مشتری به کارتون ایمان بیاره - برای من سایتتون 5 دقیقه برای لود کامل زمان برد و این یک فاجعه هست
دوم اینکه بخش قوانین را خودتون با مشورت همکاراتون و با دقت زیاد نگارش کنید نه اینکه کپی بزنید
الان چک میکردم خیلی از توضیحات سرویس هاتون به صورت کپی از سایت های دیگه بود
حتی بعضی موارد اسم شرکت دیگه ای ذکر شده بود
برای مثال شما متن زیر را کاملا و بدون تغییر از سایت سرورپارس کپی کردید و حتی نام شرکت سرور پارس را داخل سایتتون تغییر ندادید
خب دوست گرامی زمانی که فروشنده قوانین و توضیحات محصولاتش را از سایت های دیگه کپی کنه صد درصد دچار چنین مشکلاتی میشههاست لینوکس سرورپارس هاست کاملی برای میزبانی وب سایت هایی بوده که تکنولوژی آن ها بر اساس PHP و یا html بنا نهاده شده،سرعت بالا،قیمت مناسب،پایگاه داده های نامحدود از ویژگی های بارز این هاست لینوکس می باشد،در صورتی که از CMS های متن باز مانند جوملا ،ورد پرس،نیوک و… به زبان های PHP و یا CGI و Perl استفاده میکنید ما این هاست لینوکس را به شما پیشنهاد می کنیم.
در صورتی که در حال حاضر از سرویس دهنده هاست خود راضی نیستید ما اطلاعات شما را به صورت رایگان به این هاست منتقل می کنیم
پس به نظر من قبل از ارائه سرویس بهتره با دقت رو سایت و قوانین خودتون کار کنید و بعد سرویس بدید