نقل قول نوشته اصلی توسط takchinco نمایش پست ها
من 10 بار در متنهای بالا نوشتم که صبر کردم بعد تاپیک زدم

زنگ زدم گفتند تیکت کن
گفتم سایت شما بالا نمیاد
گفت بالا میاد و تیکت کن
قطع کرد
زنگ زدنم مجدد
بلک لیست بودم
با شماره شرکت که نمیشناخت زنگ زدم
برداشت با لحن زشتی که ناشی از ناراحتی این بود که مچش رو گرفتم با شماره دیگه
گفت تیکت کن
گفتم تاپیک میزنم یا زمان حل مشکل رو بگو چون سایت بالا نمیاد تیکت کنم
تهدید به حذف دیتا شدم

- - - Updated - - -

تو همین کلاهبردار قبلی هستی
farssub

کاربر اخراج شده
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189452

کلیه همکاران و مشتریان ایشون همون ادم هستند
نوع تاپیک ها و نوشتار و. همه چیز
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=196282

- - - Updated - - -

من این یوزرنیم در انجمن رو سجادیه میشناسم و هر صحبت و هر موردی رو طبیعتا به ایشون ربط میدم به همین خاطر استدعا شد که برند رو خراب نکنید

و شریفی شما که این برند رو دارید میچرخونید در انجمن باید خیلی بیشتر مراقب باشید که برای من یا دیگر مشتریان جناب سجادیه این شائبه پیش نیاد درسته؟

آدرس سایت و مستنداتی رو هم قرار نمیدم چون شرکت هست و نمیخوام برند رو اینجا در همچین تاپیکی اندیکس کنم در گوگل

سلام و درود مجدد.
کامل پست شمارو خوندم.باز هم میگم.شما اگه صدبار دیگه تکرار کنید,سرور درست نمیشه یا مشکلش حل نمیشه.
هیچکس از ما هم نمیتونیم دنبال مقصر باشیم.به هیچ عنوان.فقط میتونیم راهنمایی کنیم.
بهتره صبر کنید تا درست بشه و بعد تصمیم بگیرید.
نکته:اینکه شما الان دارید میگید ایشون کلاه بردار هستند,بجز تمام مشکلات و بیشتر شدن سوتفاهمات,فقط یک سوال میخوام ازتون بکنم.
به طور مثال شما میدونید من کلاه بردارم.یا بعدا میفهمید,چرا میاین از من سرویس میگیرید یا چیزی میخرید؟
شما و nicclude دیگه دارید مته به خشخاش میزنید.
لطفا شما صبر کنید تا درست شه و بعد تصمیم بگیرید.
nicclude جان,سریعتر به فکر حل مشکل باش داداش.نذارید بیشتر از این به مشکلات اضافه شه.
اگه کمکی هم برای سایت خودت از دستم بر میاد در خدمتم.
بازم میگم,به فکر دنبال راه حل باشید.نه اینکه زمانی که دست هر دوتون از همه چی کوتاهه,بخواین همو خراب کنید.
مشکل رو حل کنید و بعد شما takchinco عزیز سرویس رو تعویض کنید.فکر کنم بهترین کار هستش.
بدرود.