نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
،
اپن کارت مصرف آنچنانی نداره و در کل cms سنگینی نیست اگر برای شما مصرف عجیب و غریبی رو داره باید فروشگاه رو بررسی کنید از چندین لحاظ با توجه به اینکه گفتید فروشگاهتون بازدید کم داره. باید درخواستهای سایت و نحوه هندل کردن توسط وب سرور رو بررسی و مونیتور کنید باید فشار مقطعی به دیتابیس رو مونیتور کنید باید پلاگینها و کدهای سایت رو بررسی کنید و کلی کار دیگه
ممنون از توضیحات کامل شما.
مشکل من هم تشخیص افرادی که در قسمت اول اشاره کردید از افراد با سواد و فنی هست!

یا مثلا سرویس از جایی تهیه کردم و رم فیزیکی 1 مگ و رم مجازی 1 مگ تنطیم بود و مشکلی نبود!
بعداز 20 روز اومده مقدار رم مجازی را به 512 k تغییر داده و عملا مشکل ساز شده!
وقتی دلیل را سوال میکنم , میگه از اول همین تنظیمات بوده!!! شما مصرفت زیاده باید بری بری روی VIP.
نمیدونم چرا فکر میکنن با دوز و کلک میتونن درآمد داشته باشن!

I/O
Entry Processes
در سرویس فعلی, مشکلم فقط برای انتقال بک آپ به سرور دیگه هست که هر شب انجام میشه!
متاسفانه بنده اطلاع دقیقی برای استاندارد اون ندارم, اما برای انتقال فایل 200 مگ حدود 2 تا 3 ساعت زمان میبره و کلی خطای دو مورد فوق ثبت میشه!

اینجا هستند دوستانی که با راه اندازی یک قالب 20 هزارتومنی وردپرس و به کار بردن جملات قلبمه سلمبه مانند مخلصم چاکرم بنده در خدمتم و فلان فلان تاپیک فروش میزنند و الان وضعیت بخش فروش هاست و VPS رو دارید میبینید اکثرا جمع کردند بعضی از قدیمیا کلاه-بردار شدند بعضیها دارن مشتری جمع میکنند که چند مدت دیگه یهو جمع کنند
متاسفانه بنده هم با شخصی با این مشخصات برخورد کردم که حتی توانایی برگردوندن بک آپ نداشت! (یا شایدم اصلا بک آپ نداشت)
و تاسف بارتر اینجاست که همچنان با تاپیک آفرهای آنچنانی جذب مشتری میکنه!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط my-host.site نمایش پست ها
با سلام/

متاسفانه سایتتون بجز بهینه سازی به خیلی چیزا نیاز داره . اگر نیاز به متخصص دارید می تونین در تلگرام در ارتباط باشید

از نظر لوکیشن هم خیلی تفاوتی ندارند و فقط سخت افزار سرور میزبانی میتونه تفاوتی داشته باشد
ممنون از شما دوست من!
مشکل سایت در امضای بنده نیست و صحبت مورد دیگری هست.

ضمن تشکر از پیشنهاد شما, کار خودم نصب و راه اندازی و .... انواع CMS هست .