نقل قول نوشته اصلی توسط اشکان نمایش پست ها
اگر کسی بدون پیش پرداخت کار کرد و سرش کلاه رفت از حماقت خودشه
من موندم چرا همه تو این انجمن فیلسوف تشریف دارن و فکر میکنن همه باید از اونها پیروی کنن برادر ارجمند هر کسی عقل هوش داره برای خودش عقل کلی هست خواهشا نظراتت رو برای خودت نگه دار در ضمن من اولش گفتم اخرشم میگم هر کسی دوست داشت بیاد هر کسی هم نداشت زوری که نیست نیاد
در ضمن به لطف بعضی از دوستان یه سری از افرادی که اعلام کرده بودن کار رو هم تا حدودی انجام داده بودن ولی اینقدر حرفهای ناجور زدن که نصفه راها کردن و دوستانی که رها کردن هم میتونن بیان اعلام کنن
شکر خدا هنوز خیلی ها دستورشون با توجه به فکر و عقل خودشون هست و به اراجیف بعضیها گوش نکردن و اومدن کار رو بدست گرفتن و تا حالا 163تا ساختن که صدتاش به کوری چشم دوستان تسویه شده ایشون هم اگر دوست دارن میتونن بیان اعلام کنن
و مابقی هم اگر تکمیل کنن دریافت میکنن بعضی از دوستان دیگه هم اعلام امادگی کردن ولی چون دوستان دارن کار رو صحیح انجام میدن دیگه گفتیم اگر مشکلی پیش اومد با اون عزیزان وارد عمل بشیم

نصیحت بنده اینه که توی هر کاری نبایدوارد شد چون دنیا به جای رسیده که هر کسی نسبت به دیگری برتری داره ولی عنوان نمیکنه پس فکر نکنید عالم عالمین و حتما چیزی که میگین باید اجرا بشه خخخخخخ