نقل قول نوشته اصلی توسط smhnw نمایش پست ها
جلسه ی سوم : نصب پلاگین های مورد نیاز

در این قسمت با نحوه نصب افزونه آشنا میشوید .

افزونه چیست ؟

به طور کلی به ابزارهایی که به وسیله آن ها بتوان سرور را مدیریت کرد ، افزونه می گویند .

در حال حاضر بهترین افزونه برای سرورهای کانتر استرایک Amx Mod X هست که راحت تر میشه باهاش کار کرد . شما میتونید این افزونه رو از لینک زیر دانلود کنید .

آموزش نصب افزونه AMX Mod

بعد از دانلود افزونه AMX Mod در سرور آن را باز کنید تا نصب شود .
بعد از نصب در هر دایرکتوری که دوست دارید ، باید amx mod x را از جایی که نصب کردی اید اجرا کنید .- تا رسیدن به مرحله زیر تمامی مراحل را Next بزنید .

amx1.jpg

طبق شکل بالا select mod directory را بزنید .
در پنجره باز شده ، دنبال محلی که سرور کانتر را در آن نصب کرده اید بگردید . - پوشه Cstrike را انتخاب کرده و در قسمت custom game addon ، گزینه Counter Strike را انتخاب کرده و سپس Ok را بزنید . شکل زیر :

amx2.jpg

-منتظر باشید تا نصب تمام شود .
بعد از اتمام نصب پنجره را ببندید .

تبریک !شما توانستید افزونه AMX Mod را نصب کنید .

این افزونه تعداد امکانات محدودی را به سرور اضافه می کند . برای دریافت پلاگین ها هم می توانید از انجمن های زیر کمک بگیرید و هم با جستجو در گوگل . آموزش نصب پلاگین ها هم معمولا در پست پلاگین ها نوشته شده

انجمن تخصصی کانتر استرایک - AMXX.Ir
Games5.Sepanta.com | شرکت خدمات اینترنتی سپنتا | بهترین و بزرگترین ارائه دهنده سرور های بازی آنلاین در ایران
و...

بعد از یک استراحت کوتاه در خدمتتون خواهیم بود !

سلام من هر کاری کردم که amx mod x رو نصب کنم نشد meta list میزنم توی پلاگین ها نیست منظورتون کجاست از محل نصب سرور مگه محل نصب داره ؟

- - - Updated - - -

و بعد از این که کنسول رو میبندم سرور آف میشه