نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: یک سوال از تمامی اعضای وب هاستینگ تاک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ashkan.solutions آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    55 پست

پیش فرض پاسخ : یک سوال از تمامی اعضای وب هاستینگ تاک

نقل قول نوشته اصلی توسط mersad-mr نمایش پست ها
    با سلام دوستان عزیز
    سال نو مبارک

مننون میشم نظر شخصی خودتون در مورد مسله ای که مطرح میشه بیان کنید.

با دوستی قرار داد برنامه نویسی یک پروژه طراحی سایت بسته شد.

بعد از گذر زمان و تحویل گرفتن تیکه به تیکه سایت مشکلاتی بوجود آمد .

پیمانکار تیکه به تیکه سایت رو تحویل می دادند اما تمامی تیکه هایی که ( صفحه ها و یا آپشن های سایت ) می خواستن تحویل بدن پر از ایراد و مشکل بود و هیچ کدوم از قسمت هایی که تحویل می دادند به درستی کار نمی کرد.

ایشون میگن من تحویل میدم شما هر ایرادی داره بگرد پیدا کن بگو من حل کنم !!!

عرض بنده این هست که من می گم هر قسمت و آپشن باید به درستی تحویل داده بشه نه اینکه من بخوام تمامی مورد ها و مشکلات سایت رو پیدا کنم.

( قبول دارم هر برنامه نویسی باگ هایی داره که در حیل کار مشخص میشه ) اما ایراد های بزرگی مانند اینکه کل سیستم ۲+۲ به جای ۴ میگه ۵ ! آیا این رو نباید برنامه نویس چک کنه و ایراد رو بگیره قبل اینکه به من بگه !!!!!

یا مثلا قسمتی که سرویسی رو می خریم . سرویس مورد نظر اصلا کار نمی کند ! این و من باید واقعا بگم یا چیز پایه هست !!!!

مثل این میمونه بنز بخری تحویل دادن بگن خوم ما همه چیزو به هم وصل کردیم اگر گازی ترمزی کار نمی کرد بیانرین اینجا درست کنیم !
    مورد مطروحه ی شما چند بخش دارد.

مشکلی که رخ داده را توضیح دادین اما باید در نظر بگیریم. آیا برنامه نویس به صورت کامل، دقیق و شفاف توجیه شده بودند که اهداف شما از سیستم چیست؟
    اگر مورد بالا کامل انجام شده بود و همچنان برنامه نویس به شما طرحی دادند که مشکلی بنیادی همانند ۲+۲ برابر با ۵ داشت این یعنی برنامه نویس خوبی ندارید و به اصطلاح بزن در رو کار می کند. ایشان برنامه را سر هم کرده اند و تنها زمانی به صورت دقیق کدهای خود را بررسی می کنند که شما خودتان متوجه ایرادها شوید. (یعنی با وقت کم صرف کردن یه کار بی کیفیت تحویل می دهند و امیدوارند شما متوجه نشوید تا کارشان زیاد نشود.) - بدیهی است ایشان موظف هستند برنامه ای طراحی کنند که به صورت کامل نیازهای شما که به ایشان ارایه شده را برطرف نمایند و حالا اگر باگی وجود داشت عیب یابی گردد اما نه اینکه همون بخش های اولیه کار هم ایشان انجام ندهد و به شما واگذار کند.

حالا بعد دیگر مسئله که مطرح می شود این است که ایشان کامل، دقیق و شفاف توجیه نشده اند که باعث شده ایشان ندانند که باید ۲+۲ برابر با ۴ شود. اگر این توجیه انجام نشده مشکل از سوی شما بوده که نتوانستید ایشان را مجاب کنید کاری به صورتیکه مدنظر شماست انجام دهند. پس باید ایشان را در حین پروژه راهنمایی کنید تا بتوانند پروژه را به سمتی که مدنظر شما است ببرند.

لذا با توجه به ۲ بخش فوق الذکر از انجاییکه ما در بطن کار نبودیم نمی توانیم بگوییم حق با کدام طرف است اما خودتان می توانید با در نظر گرفتن روند شروع و ادامه پروژه تشخیص بدهید مشکل چیست.
    خدماتی فراتر از انتظار شما
    www.ashkan.solutions
    Telegram ID = @ashkansolutions

2. تعداد تشکر ها از ashkan.solutions به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)