نقل قول نوشته اصلی توسط miladtnt نمایش پست ها
فراموش نکردید که شرکتی که جاوا رو ساخته oracle ایرانو تحریم کرده بعد انتظار دارید جاوا تدریس بشه تو دانشگاها

بعدشم این نتیجه گیری شخصی شما بود هرچیزی مزایا و معایبی داره مثلا کراوات با تی شرت نمیشه و شما بخوای کراوات بپوشی باید حتما پیرهن تنت کنی

خلاصشو بگم : همونطوری که هر لباسی با ست خودش خوب دیده میشه زبان ها هم باید با کاری که قراره انجام بدید ست باشه و مطمعن باشید هیچ زبانی کامل نیست تعصبی نگاه نکنید و نگویید جاوا ! برای مثال جاوا هیچوقت کارایی PHP رو نداره ! چون شما تو چن دیقه سه لایسنس سی پنلو دوتا لایت اسپیدو کلاد لینوکس میندازین و در نتیجه شما الان یه سایت داری

وجدانا وردپرس با جاوا نوشته میشد ... کی حوصله داشت باگ یابی کنه؟ کی میومد براش قالب بنویسه؟ کی میومد کلی چرخ رو از اول کشف کنه ( نصب وب سرور و دیتابیس و... که تو سی پنل تو نیم ساعت همرو یجا نصب میکنید ).

حتی وقتی میبینید ی بازی مثل CLASH OF CLANS اپش با C++ هست و سرورش با جاوا قطعه دلیلی داره ! یا گوگل یه بخشیش با پایتون ی بخشیش جاوا اسکریپت
سلام ، من با توجه به کارم به زبانهای سطح پایین و میانی علاقه خاصی دارم اما این علاقه به این معنی نیست که این زبانهارو به اندازه پایتون دوست داشته باشم ، اصلا کلا حرف من جاوا نبود ، همون #C رو دلیلی برای یاد گرفتنش نمیدیدم اما تو دانشگاه زبانهای سیستمی C# C++ C یا صرفاً سمت وب html css js jq رو به دانشجوها آموزش دادن که بنده هم مستثنی نبودم

بنده حرفم حق انتخاب بود ، همین زبانهایی که بالا خدمت شما عرض شد هم توسط افرادی نوشته شده که کشورشون ایرانو تحریم کرده پس دلیل نمیشه java آموزش ندن ، کلا با php هم کاری ندارم ، بارها توضیح دادم و برای پنجاهمین بار در طی یکی دو ماه اخیر میگم که python رو بدلیل تبدیل سورسهاش به زبانهای دیگه انتخاب کرده ، حتی به زبان pawn هم تبدیل میشه پس دلیلی نداره 4 سال وقت بذارم تا یک زبان سطح پایین یاد بگیرم

البته برای امنیت کارا خوبه کا php و #C رو به خوبی یاد بگیرن تا باگهارو رفع کنن ولی کار اونجایی سخت میشه که کسی تنهایی بخواد assembly یا c و ++C یا حتی scripting و programming رو در وب سرور لینوکس استفاده کنه