دوست من شما حرفت کاملا ابتدائیه موتور یاengineآنتی ویروس بعضی وقتی از آپدیتشم واجب تره چون خطر از ویروس های ناشناخته هست نه ویروسی که تو یه update معرفی میشه.من تا اونجایی که از اول تا حالا دیدم انگار اکثر دوستان اطلاعاتشون در مورد آنتی ویروس خیلی کمه و یه سری آنتی ویروس که الان رنکینگشون پایین اومده رو معرفی میکنن و در مورد این آنتی ویروس بدون اینکه تست کنن دلیل میارن.
من خودم در کل با این که میدونم این انتی ویروس قدرت خیلی بالایی نداره ولی به چند دلیل ازش حمایت میکنم:
1)چون کار ایرانی ها و هموطن هامه و برای همین حتی اگه کاره ضعیفی هم باشه ولی هرکس باید در حد وسعش(حالا اگه کسی پول داره بخره اگه نه حمایت کنه اگه نه حداقل تخریب نکنه)حمایت کن تا کم کم پا بگیره بلاخره همه شرکت ها از یه جایی شروع کردن.
2)امکان داشتن ساپورت فارسی وجود داره.
3)از اونجای که ایران تحریمه و بیشتر کاربرای ایرانی انگلیسی بلد نیستن و همچنین از نسخه های غیر اصل استفاده میکنن و سودی برا شرکت خارجی ندارن پس اونا هم (این نظر منه و خیلی مطمئن نیستم)خیلی وقت نمیزارن تا ویروس های تو ایران رو پیدا کنن و اگه ویروس ایرانی ای هم پیدا بشه بیشتر از طریق موتورشونه نه دیتابیس ولی ایمن به عنوان یه آنتی ویروس اصل میونه کمک کنه.
4)در جایی که هرکسی که سرمایه وکمی اطلاعات داره میاد یه بسته دی وی دی میده بیرون که همه کرک شدس و اسم خودشم میزاره شرکت نرم افزاری این بیچاره ها اومدن سرمایه و علمشوون رو گذاشتن و یه آنتی ویروس دادن بیرون و یه کار علمی انجام دادن حالا حداقل کاری که میشه کرد اینه که به هر نحوی که میشه ازشون حمایت کرد من خودم الان وضع مالیم خوب نیست ولی در اولین فرصت میخوام یه نسخه ایمن بخرم نتیجه تست هم اگه خدا بخواد اینجا میزارم .