نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: چه کسب و کار اینترنتی رو پیشنهاد میدید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #21
    عضو جدید
    تاریخ عضویت
    Feb 2018
    نوشته ها
    0
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

    Smile پاسخ : چه کسب و کار اینترنتی رو پیشنهاد میدید؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط iranwebshop نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب


    همکاران قدیمی حتما سایت ایستگاه istgah.com رو یادتون هست حدود 15 سال پیش ....

    در این میان سایتهای هم بودند که خیلی تلاش کردند تا در این بازار سهمی داشته باشند از جمله ایران تجارت و نیاز روز و هفتگردون و پیام سرا و تک نیاز و نیاز میهن و غیره ... که تا حدودی هم موفق بودند اما هیچگاه نتونستند علارقم اراعه امکانات بهتر از ایستگاه سبقت بگیرند و ایستگاه علارقم قالب بسیار ساده به علت سئو خیلی خوب و سبکی قالب و اعتبار و نامی که در این بازار کسب کرده بود در این بازار سهم قابل توجهی داشت و هنوز هم اولین انتخاب بود.

    سالها گذشت و سایتهای اگهی در حال رقابت شدید با هم بودند تا اینکه تلفنهای هوشمند وارد بازار ایران شد و اروم اروم گوشی های قدیمی با سیستم عامل جاوا و سیمبیان جای خودشون رو به سیستم عامل اندروید دادند و با رشد چشمگیر سرعت اینترنت شرکتهای همراه اول و ایرانسل تغییرات اساسی در حال به وجود اومدن بود.

    با تغییر این شرایط سایتهای همچون کافه بازار و مایکت و غیره به سرعت رشد کردند و بر روی گوشی های اکثر افراد نرم افزارهایی نصب میشد که هر کدام یکی از نیازهای مردم رو به اسونترین شکل برطرف میکرد از جمله این نرم افزار ها اپلیکیشن دیوار برای سیستم عامل اندروید بود که توسط تیم کافه بازار تولید و در دسترس کاربران قرار گرفت.

    با توجه به سادگی و سرعت بالای دیوار مردم بیشتر تمایل پیدا کردند نیازمندی و خدمات خودشون رو در دیوار ثبت کنند و دیوار با سرعت بسیار زیادی تونست جایگاه خودش رو در بازار تثبیت کنه و در مدت زمان کوتاهی از همه رقیبان قدیمی پیشی گرفت و اگر دقت کنید میبینید که دیوار در حال حاظر رتبه 12 سایت الکسا ایران رو به خودش اختصاص داده و با سایت شیپور که اون هم دارای اپلیکیشن موبایل هست و بعد از دیوار به وجود اومد در حال رقابت شدید با هم هستند در این میان کمتر کسی از سایت ایستگاه حرفی میزنه و این دو اپ قدرتمند تونستند با موفقیت جایگاه اون رو به خودشون اختصاص بدن.

    این مثال رو میشه برای سایتهای خدماتی زیادی به کار برد از جمله سرویس ایمیل Yahoo.com که هم سهام خودش رو به شدت در بازار جهانی از دست داد و هم با اومدن رقیب جدی مثل Gmail.com از طرف شرکت گوگل دیگه نتونستد جایگاه قبل رو داشته باشه و با اومدن نرم افزارهای پیام رسان محبوبی همچون وایبر و تانگو و ویچت یا تلگرام یا واتس اپ نرم افزار محبوب خودش یعنی YahooMesenger رو هم از دسترس کاربران خارج کرد و همین اتفاق برای WindowsMesenger هم افتاد و شرکت مایکروسافت علارقم اینکه این سیستم در ویندوز اراعه میشد نتونست با دیگر رقبا در این عرصه رقابت کنه.

    بچه های دهه 60 و 70 حتما یادتون هست قبلا چقدر blogfa.com و PersianBlog.com محبوب بودند اما از اونها هم دیگه اثری نیست و حتی سایت پر طرفدار Cloob.com هم اخیرا اعلام کرد بعد از گذشت یک دهه قصد داره این سرویس رو غیر فعال کنه !

    چرا ؟

    کاملا مشخصه کاربران به شبکه های اجتماعی و سیستمهای پیام رسان هوشمند روی اوردند امروزه خیلی از کامپیوترها و لپ تاب ها در خونه ها خاموش شده و جای اونها رو گوشی های هوشمند گرفته .

    در این بازار اگر کسی نتونه کسب و کار خودش رو با تکنولوژی روز هماهنگ کنه و نو اوری هم نداشته باشه قطعا شکست خواهد خورد.

    موضوع دیگه ای که خیلی مهم هست سطح آگاهی مردم و هوشمندی اونها در انتخاب محصولات و خدمات اراعه شده هست مردم ما بسیار باهوش و مشکل پسند شدند و با توجه به گستردگی و تنوع محصولات و خدمات اراعه شده قبل از هر خرید تحقیق میکنند و خدمات و محصولات و قیمت اونها رو با هم مقایسه میکنند.

    به باور من کسب و کاری در این عرصه موفق خواهد شد که با ترکیب تکنولوژی روز و نواوری سعی در رفع نیاز های مردم به بهترین شکل ممکن و سریعترین راه داشته باشه و مثل سایتهای دیجی کالا بتونه تبلیغات و اطلاع رسانی قدرتمندی هم در سطح اینترنت داشته باشه که لازمه اون هم یک تیم بسیار قوی و حرفه ای هست.

    در پایان پیشنهاد من برای این دوستمون که تاپیک چه کسب و کار اینترنتی رو پیشنهاد میدید؟

    پیشنهاد من فعالیت در زمینه تولید اپلیکیشن موبایل هست توصیه میکنم که با مطالعه و تحقیق در جستجوی افراد باهوش و با استعداد برای تشکیل یک تیم قوی برنامه نویسی اندروید باشند و با بررسی و تحقیق در مورد نیازهای بازار و مردم سعی کنند اپلیکیشن هایی تولید و عرضه کنند که بتونه یک مشکل و نیاز رو به اسونترین شکل ممکن برطرف کنه و اونها رو در مارکتهای فروش اپ قرار بدن و با استفاده از روشهای نوین تبلیغاتی و البته اراعه پشتیبانی و خدمات مناسب سعی در فروش و بازاریابی و کسب اعتبار در این زمینه رو داشته باشند.

    براتون ارزوی موفقیت میکنم ...

    سلام وقت بخیر البته شاید باورش سخت باشه ولی بنده بعد از سالها با همین پاسخ شما که فارغ از درستی یا اشتباه دیدگاه تون مشخصه که از سر لطف و بانیت خیر وقت گذاشتین و همین باعث شد که بلاخره نگاه از بیرون رو به حضور درون اینجا به فراموشی بسپارم و به قول شما تغییر کنم .

    و پیشاپیش عذر میخوام اگر چیزی میگم که شاید اختلاف نظر بین حرفهای من و شما یا سایرین به نظر بیاد ... که اصلا قصدنقد یا خرده به دیدگاه عزیزان نیست بلکه صرفا نظر شخصی هست و میتونه هر چیزی محتمل باشه...

    اما اصل مطلب یعنی جاهایی که بولد کردم ترجیجا خیلی سریع نکاتی رو باید خدمتتون عرض کنم ...

    1- مثالتون در مورد ایستگاه و قیاسش با دیوار که بهرحال بازم بنده متوجه نشدم که منظورتون این بود که ایستگاه بازی رو به دیوار باخت یا دیوار در قیاس با ایستگاه به دنیا نیومده خودشو بین ایرانیها جا داد ... و علت موفقیت ایستگاه سئوی سایتش بوده که بقیه سئو نبودن و این باعث شکستشون شده ....

    باید در کمال احترام به نگاه شما عرض کنم خیر ... به نظر بنده اصلا قیاس ایستگاه با دیوار درست نیست و در عین ظاهر شبیه بهمی که دارن صدوهشتاد درجه از نظر استراتژیک متفاوت هستند.
    بگذریم از اینکه بعضی ها فکر میکنن ایستگاه بازی رو به دیوار باخته ولی در حقیقت بلاهایی که سر ایستگاه دراومد اگر یه دهم سر دیوار درمیومد یا دربیاد بعد خواهیم دید که این دو چقدر با هم فرق دارن ... و بگذریم چون اگر کسی یه نگاهی به همون فقط صفحه اول سایت ایستگاه که نه اپ داره و نه آی او اس میبینه که همین الانش هم ایستگاه برا خودش ایستگاهه چون قد خودش شایدم بیشتر از خیلی از سایتها و برندهای بالایی داره بی سروصدا کارشو میکنه و پولشو درمیاره !!!

    البته نه ایستگاه ... که حتی بلاگفا رو هم اگر بررسی کنیم و امروز مثلا به چشم شما یه بازنده هست به خوبی بررسی کنیم میبینیم از همون سال 1 اینترنتی که بلاگفا اومد بالا و تا الانم هست آهسته و پیوسته داره فقط با یه بنر 120 در 240 ساده و گوشه ای سایتش پولشو درمیاره و کاری هم به این چیزا نداره که بهش بگن رتبه اول الکسابوده یا الان به اعماق دل الکسا سقوط کرده !!!..

    متاسفانه یا بدبختانه ما ایرانیها خیلی خیلی درگیر توهماتی شدیم که بهمون از روز اول دیکته کردن ...!!! یکیش همین الکساست !!!

    که همه ازش میپرسن رتبه من چنده ولی هیچکی از خود الکسا نمیپرسه الکساجون بیا کج بشین و راست بگو که رتبه خودت چنده ؟؟؟
    یا همه به دنبال استانداردهای سئویی هستند که گوگل ذلیل شده وضع کرده و هر سال ساز جدید میزنه ولی هیچکس نگیم محض رضای خدا که محض خنده شیطون هم که هست یه بار نمیره سئوی خود گوگل رو بگیره ببینه سئوی خودش چنده !!!

    من نمیگم سئو یا ترافیک چیزای بی خودی هستن ولی قطعا اگر شرط لازم باشن کافی نیستند و قطعا در درجه های 3 و 4 اهمیت هستند!!!

    یا مثلا کلوب که فرمودین به تعطیلی رفته .. نه دوست عزیزم ... صاحب کلوب فردی بود به اسم محمدجواد شکوری مقدم که روز اول کلوب و تیم کلوب رو با خواهش و تمنا از کاربراش سرپا کرد ...!

    اونم با دامنه غلط و اشتباهی که به جای نوشتاری U دوتا oo استفاده می کرد ..!!!

    ولی از همه این ضعفای شکوری که بگذریم .. از قوتش که صبر و قناعت و طمع نکردن بود نمیشه گذشت !!!

    اگه شما فکر میکنی کلوب به اعماق جهنم اینترنت رفته بازم شاید در ظاهر اینجوری باشه ولی درعمل همون شکوری مقدم با استفاده از کلوب دات کام بود و خون دل خوردنهاش بود که امروز مدیر موسسه صباویژن شده و وب سایت هایی مثل آپارات و فیلیمو از تصدق سر کلوب هست که امروز زنده هستن و اگر کلوب نبود شاید هیچکدوم از اینها هم امروز وچود نداشتن !!!

    همون کلوب و ایستگاه میدونین چندبار ***** شدن و چندبار پله های دادگاهها رو رفتن و اومدن ... اونم نه به خاطر اینکه مسئول اعمال خودشون نبوده باشن که چون کاربرانشون مسئول رفتاروکردارشون نبودن اونها مجبور شدن به خاطر موفقیت هم که هست جور اونارو بکشن و تحمل کنن!!!

    سختی کشیدن ... بی پولی ها کشیدن ... تا اینکه یه باره از همون جایی که بهشون میگن افراد یا نهادهای شبه دولتی خواهان پیدا شد و همین شبه دولتی ها که توی همه سایتایی مثه شیپور و کلوب و آپارات و دیجی کالا و ... میتونیم ردپاشون رو پیدا کنیم اومدن و موفقیتشون رو تضمین کردن !!!

    بله دوست عزیزم شما که در مورد یاهو فرمودی بازی رو به گوگل باخت خوبه یه سر به سایت NSA بزنی و ببینی که اونا بازی نکردن بلکه اونا من وشمارو بازی دادن ...!! و اتفاقا یاهو وجیمیل و .... صددر صد مطابق برنامه تا امروز پیش رفتن !!!

    در این بازار هم مثل همه بازارهای سنتی و حتی انسانهای نخستین طمع آدمی ... غجول بودن و رفتن ره چندساله به یه شب ... اونم با تفکر پول و تبلیغات که میتونه منجی باشه ... همین عوامل بودن و هستن که باعث شکست شدن ...!!

    همونجور که همه مردم فکر میکنن اگر پول بیشتری داشته باشن پس ثروتمندترن !!! .... اما اگه ذره ای به 10 یا 15 سال قبلشون که شاید دهمی یا صدمی از پول امروزشون رو هم نداشته بودن توجه میکردن خوب میفهمدن که پول و تفکر پولدار شدن فقط یه بازی بود که بهمون دیکته کردن تا خودشون به چیزی بالاتر از پول برسن !!!

    نه دوست من همونجور که ایستگاه وبلاگفا و وب گذر و سافتگذر و ... از صفر مطلق و بدون تبلیغ و هزینه کمپین دادن های میلیاردی امروز به اینجا رسیدن هنوز هم من و شما و هرکسی میتونه حتی با یه اسکریپت رایگان وشاید قدیمی دوباره برسه ...!!!

    تفکر اینکه کامپیوتر ها کمرنگ و بی رنگ شدن و موبایل هابولد شدن به نظرمن اگر به واسطه تیز بینی و زیرکی باشه خوبه که از خودمون بپرسیم پس زمانی که اکثریت مردمی که رفتن توی موبایل اقلیت حاکم برمردم چرا هنوز پشت کامپیوتر نشستن ؟؟؟!!

    اما اگه از این جنبه که فکر کنیم عقب افتادیم و اونایی که توموبایل هستن جلوترن ... بازم باید عرض کنم خیر ... سخت در اشتباهید ... چون تاریخ مصرف همون یاهومسنجری که امروز قالبش عوض شده و به اسم تلگرام رو موبایل ها اومده خیلی وقته تموم شده که ما متوجه نشدیم !!!

    بله ... تاریخش خیلی وقته تموم شده ... از همون زمانی که کارتون کاراگاه گجت و اون دختر مو طلایی که ساعت هوشمند به پشت دستش بود باید فاتحه تلگرام رو هم میخوندیم !!!

    هرچند بماند که باز ساعت هوشمند هم نیومده به خاطره ها رفت یا نمیدونم خواهد رفت ... اما درکل اینقدر نگیم تکنولوژی ... !!! چون اصلا اینایی که ما میبینیم یا اسنپی که نه تنها اسمش بلکه حتی کدهای سورس اپلیکیشنش هم از اسنپ آمریکا و تاکسی اوبر کپی برداری شده اسمش تکنولوژی نیست !!!

    این دنیای ما یا عصر ما عصر ارتباطات و مخابرات هست نه عرصر تکنولوژِی ...
    چون تکنولوژی یعنی بدون نیاز به منت کشیدن گوگل و الکسا یا هرکسی دیگه بتونی در عرض یه ثانیه از شرق زمین به غرب بری !! فراتر از سرعت نور!!!

    شرمنده طولانی شد ولی واجب بود حتما یه شوکی داده بشه و ما یه جایی بیدار شیم ... !!!
    بیدار شیم چون اگر تمام پولهای عالم رو هم خرچ سایت و کانالمون کنیم بازم سایتمون توی اینترنت هست که دست یکی دیگه به سادگی دی ان اس های دامنه بهش میرسه !
    یا کانال تلگرامی که هرچند با 7 میلیارد نفر هم ممبر بازهم توی رحم و شکم تلگرام خوابیده و به سادگی میتونه تموم بشه !!

    اما منظورمم اصلا این نبود که ناامید بشیم و دست رو دست بذاریم کاری نکنیم !!!.. چرا اتقاقا هرکاری در اینترنت چه با تخصص و دانش چه بی تخصص و دانش اگر باورش خدمات رسانی به خلق باشه میگیره... و گوگل که نه پدرجد گوگل هم نمیتونه اعتباری که آدم میتونه از این فضا بدست بیاره خراب کنه یا خاموش کنه ... ولی اگر باور به جای خدمت به خلق ... خدمت به خودم و جیب خودم و طمع خودم بود ... گوگل هم باشی باید دیر یازود بساط تارعنکبوتت رو جمع کنی !!!...

    موفق باشید

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط Web-Hosting نمایش پست ها
    سرمایه گذاری تو صندوق ها بانکی
    سرمایه گذاری توی بانک و بانکهایی که خودشون پول و سرمایه رو خلق کردن ؟ ... مطمئنین سودش تضمینی هست و کسی بیچاره نمیشه ؟
    چون من هرجور فکر میکنم همیشه جواب این سوالم مجهول مونده که اگر پول رو برای خرج کردن چاپ کردن یا ریختن توی عابربانکهامون پس چرا باز باید بریم پس اندازش کنیم ؟
    دیگه چه برسه به اینکه باز ببریم دوباره به صاحبش و خالقش پس بدیم که بعدا بهمون یه ذره سود بده !!! ...

    یه عده زرنگتر از ما دارن تند تند به اسم پول کاغذی مثه ریال و دلار .... یا پول پرداخت های غیرحضوری مثه عابربانکهامون یا ... پول و ارز مثلا اینترنتی مثه بیت کوین و پشکل کوین و.... خلق میکنن بقیه مردم دنیا صبح تا شب میزنن تو سرهم که هرکی بیشتر جمع کنه !!! ... بعد اسم گوساله سامری و قوم بنی اسرائیل بد دراومده !!!

    البته بازم جسارت نباشه بلانسبت همگی ...

    پایدار باشید

  2. تعداد تشکر ها ازmaker17 به دلیل پست مفید


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پنل پیامک نمایندگی و کاربری(تعرفه 85 ریال)+خط عمومی خدماتی+خط اختصاصی+ارسال سیم کارتی
    توسط mask-online در انجمن فروش پنل پیام کوتاه،پیام رسان اجتماعی،تلفن مجازی
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: May 26th, 2018, 12:56
  2. واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
    توسط payamkutah در انجمن فروش پنل پیام کوتاه،پیام رسان اجتماعی،تلفن مجازی
    پاسخ ها: 333
    آخرين نوشته: May 25th, 2018, 23:23
  3. پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: July 4th, 2013, 15:44
  4. پاسخ ها: 15
    آخرين نوشته: June 4th, 2013, 10:08

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •