نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

موضوع: ما اخرش نفهمیدیم واسه گوگل هاست ایران خوبه یا خارج

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

پیش فرض پاسخ : ما اخرش نفهمیدیم واسه گوگل هاست ایران خوبه یا خارج

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    چرا متن بنده رو نمی خونید و جواب میدید؟

مگه من تذکر ندادم که وقتی شما یک سرور از خارج خریداری می کنید آپتایم بالایی داره و در مقابل لود تایم بیشتری برای کاربران داخلی و با همین هزینه هم می تونید سرور داخل تهیه کنید با این تفاوت که لود تایم رو بهبود دادید ولی آپتایم رو کاهش دادید؟
    مگه من نگفتم کیفیت بیشتر هزینه بیشتر داره و شما باید سرویس مناسب تهیه کنید که ربطی به موقعیت جغرافیایی نداره؟

حتی اگر گوگل هم در داخل cdn داشته باشه باز هم فکر می کنید فقط از داخل بررسی می کنه؟ یعنی سرور شما برای موقعیتی محدود بشه هیچ امتیاز منفی ای برای شما در نظر گرفته نمیشه؟ یکی از اصلی ترین وظایف یک سرویس دهنده امکان ارائه سرویس در هر شرایطی هست و شما با محدود کردن سرویستون دارید این اصل رو زیر پا میزارید. اینترنت هست، مغازه که نیست عزیز.

شما وقتی سرور بی کیفیت تهیه می کنید عملا دارید خود زنی می کنید.
    اصلا قطعی سرور چه ربطی به موقعیت جغرافیایی سرور داره؟ شما سرور خارج با ایران رو وقتی برای گوگل مقایسه می کنید باید به مواردی مثل لود تایم بپردازید نه مسئله آپتایم که یک مسئله استاندارد و ثابت برای هر سروری در هر موقعیتی هست و اگر مشکلی داره مسئله سر انتخاب نا مناسب شماست نه موقعیت جغرافیایی.
    شما اگر می خواید مسئله قطعی سرور های ایران رو ربط بدید و بحث کنید باید تاپیکی بزنید و عنوان کنید که با این شرایط کدوم بهتر هست نه این که شما برای خودتون تعریف های پایه سرور رو تغییر بدید و بر اساس اون برای یک بحث دیگه نتیجه گیری کنید.
    اصلا منطقی نیست بحث شما.
    من متوجه حرف شما هستم ولی ما اینجا داریم درباره سرور ایران که روی ابر قرار نداره بحث میکنیم.
    دلیل بوجود اومدن هاست های ابری همین مورد بود که سایت از دسترس خارج نشه و برای هر کسی در هر جای دنیا کمترین لود رو داشته باشه و اپتایم هم بالا باشه و در واقع همه جوانب در هاست ابری در نظر گرفته شده است.
    ما اینجا درباره هاست ابری که صحبت نمیکنیم که شما میگید من دقت ندارم به صحبت شما!
    توضیحات بنده فقط درباره سرور ایران بود که از نظر فنی چه مشکلاتی داره که سئو رو خراب میکنه ، هاست ابری کلا بحثش جداست.
    بنده هم دیگه این بحث رو ادامه نمیدم.
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

2. تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)