با سلام
دوستان عزیز وقتی شما کارتی در دستگاه کارخوان میکشید این پول به بانک مرکزی واریز میشه!
بعد از تراکنش های انجام شده بانک مرکزی به بانک که دستگاه پوز به شما داده هزینه پرداخت میکنه (در راه رضای خدا!)
شما اگه دستگاه دارید از طرف که میاد هر ماه بازدید دستگاه میتوانید اطلاعات را دریافت کنید.
به طور مثال یک شرکت واسطه دستگاه کارت خوان حدود 10 کارمند داره و حقوق های بالایی میدهد. و همچنین مثل دستگاه های پوز آینده که از ایران کیش هست ماهیانه میلیون ها تومان جایزه میدهد.
یعنی بانک اومده دستگاه پوز ایران کیش را گرفته به نام بانک داره به ملت میده و کلی هم سود داره میکنه
به عنوان مثال من چندین بار تراکنش انجام دادم پول به حساب من واریز نشده به سایت زیر مراجعه کردم
کد:
https://emdadshetab.cbi.ir/emdad/
بانک مرکزی در ازای هر روز دیرکرد واریز پول حدود روزانه 35% به حساب شما جریمه پرداخت میکنه
قبلا برای چند ساعت پولی که از حساب شما به بانک مرکزی واریز میشد و بانک مرکزی از طریق پایا به حساب شما واریز میکرد کلی درآمد داشت.
الان حساب کنید 24 ساعته چه درآمدی داره!
لطفا ابتدا در مورد دستگاه پوز و ... تحقیق کنید و بعد بیایید بگید به خاطر اینکه دلشون واسه مردم سوخته این طرح را پیاده سازی کردن!
وقتی یارانه را توی یک ساعت واریز میکنند و یا اینکه سهام عدالت واریز میشه از طریق پایا هیچ مشکلی نیست و ترافیک شبکه ای در کار نیست
روزانه چندین میلیارد تراکنش در کل شبکه بانکی اجرا میشه و بدون مشکل مگه کارمند میاد یکی یکی تراکنش میزنه که مشکل واسش پیش بیاد!
همه این کارها برای درآمد دولت هست و توی بودجه امسال کلی برای تراکنش های بانکی درآمد پیش بینی شده!