سلام
دوستان بنده وب سرورم رو به Nginx as a Reverse ***** تغییر دادم با پنل دایرکت ادمین
و متاسفانه بعدش هر کاری میکنم gzip برام فعال نمیشه یعنی css و js رو برای وب سایتم فشرده نمیکنه ولی html رو میکنه
مثلا افزونه hummingbird و سایت gtmetrix فقط اعلام میکنن gzip برای html فعال است
در صورتی که من در mime_type همه مشخصات رو زدم
فایل کانفیگ nginx :
تنظیمات nginx-gzip.conf رو انجام دادم GZIP ON کردم اما نمیشه اصلا نمیدونم چجوریه حتی زمانی که ازاین طریق off هم میکنم off نمیشه اصلا نمیدونم چطور باید درستش کنمکد:gzip on; gzip_comp_level 5; gzip_min_length 256; gzip_proxied any; gzip_vary on; gzip_types application/atom+xml application/javascript application/json application/ld+json application/manifest+json application/rss+xml application/vnd.geo+json application/vnd.ms-fontobject application/x-font-ttf application/x-web-app-manifest+json application/xhtml+xml application/xml font/opentype image/bmp image/svg+xml image/x-icon text/cache-manifest text/css text/plain text/vcard text/vnd.rim.location.xloc text/vtt text/x-component text/x-cross-domain-policy;
تنظیمات رو حتی تو apachea هم اضافه کردم ولی باز نمیشه اونجا هم Off میکنم باز نمیشه و
حتی پشتیبانی سرور هم گفتم و اونا هم نتونستن
اصلا کار من درست هست که Nginx as a Reverse ***** باید کانفیگ nginx رو درست کنم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشکل در فعال سازی gzip