نقل قول نوشته اصلی توسط atrafnet نمایش پست ها
سلام
تو رایگان ها به نظرم بهتر از p.s.i.p.h.o.n وجود نداره چون هم سریع متصل میشه هم چندین ساله استفاده میکنم و مشکل ویروس و اینا ندیدم.

T.o.r هم که دوستمون گفتن خوبه و جالب اینجاست که خود "ادوارد اسنودن" (همونی که اسناد امنیتی آمریکا رو لو داد) پیشنهاد استفاده از t.o.r رو میده.
ولی متاسفانه تو ایران برای اتصال به سرور های t.o.r تداخل ایجاد کردن و حداقل من که نمی تونم با اینترنت عادی خودم بهش وصل بشم اما امتحان کردم که اول p.s.i.p.h.o.n رو وصل کردم بعد وارد t.o.r شدم و براحتی متصل شد یعنی دو تا قندشکن روی همدیگه

v.p.n پولی هم والا به ایرانی هاش هیچ وقت نمیشه اعتماد کرد نه به خاطر قضیه استفاده غلط و... نه بلکه به خاطر همین لو رفتن اطلاعات مهم مثل رمز عبور ها و... وگرنه کسی که بخواد استفاده غلط کنه و مثلاً سایت های غیراخلاقـی بره که تو کامپیوتر عمومی کافی نتم باشه براش فرقی نداره.
بعد نکته ای که هست اون ور آبی ها اگه شنود هم کنن صرفاً می تونن در مسائل سیاسی بین حکومت ها از اطلاعات سوء استفاده کنن ولی این ور آبی ها فکر کنید یه خطا تو واقعیت ازتون سر میزنه بعدش می بینید چهار تا برادر بسیجی میان به شما میگن باید همکاری کنی وگرنه کاری نکن رمز عبور همه سایت ها و ایمیل هات و... رو منتشر کنما!!! یا مثلاً میگه حرف زیادی نزن فکر میکنی نمی دونیم تو فلان سایت در فلان ساعت و فلان روز چی کار کردی؟!!!

نگید که غیرقانونیه و نمیشه این کار رو کنن که از این دولت و از این حکومت همه چیز بر میاد همین الانش بارها خیلی ها رو دیدم که ادعا میکنن برای موضوعی کارشون به دادگاه کشیده شده بود و اونا از تمام چت هاشون تو تلگرام خبر داشتن و بدون نیاز به گفتن اینا از چت ها به عنوان مدرک استفاده میکردن!!
خواستم در خصوص tor که دوستمون فرمودن چیزایی بدونم

مرسی