نقل قول نوشته اصلی توسط riranet نمایش پست ها
یه کم به گذشته تاپیک برگردید می بینید که نظرم دادم. یه وقتی انتقاد کردم. حتی چند تا پست به عقب برگردید می بینید که یه سری موارد رو با رسم شکل و جز به جز توضیح دادم و به عنوان مواردی که باید اصلاج بشه بهش اشاره کردم.

ضمنا شما وقتی به موردی رو در فروم میزنید، توقع این رو داشته باشید که هر کسی در موردش نظر بده. جز اینکه خصوصی برای برنامه نویس توضیح بدید که بین خودتون دو تاست.
خیلی هم فرقی نمی کنه مشتری اولش بودید یا اخرش! شما جهت اطلاع خریداران نظرتون رو میدید. ما هم نظر خودمون رو نسبت به نظر شما. اینکه چی درسته رو خواننده تشخیص میده. دیگه تعحب و دعوا نداره برادر. دور هم داریم گپ میزنیم.

- - - Updated - - -

در مورد راست چین شدن منو هم این کد رو اخر فایل استایل قرار بدید.
بنده سلیقه ای یه فاصله هم به ایکون ها دادم ک زیاد نچسبه به متن

کد:
li {
float:right !important ;
direction:rtl;
margin:5px;
}
i {
    margin-left:5px;
}

عزیز من اونی که باید جواب بده استارتر تاپیک هست نه شما ! هر پستی که بنده میفرستم دلیلی نداره شما بخواهید منو توجیه کنید یا راه حل بدید!!!

بنده بیشتر از شما نباشه کمتر هم نخواهد بود که در مورد html و css چیزی بدونم و اگر بخوام میتونم تا جایی که لازم باشه شخصی سازی کنم ظاهر چه از نظر فونت و چه از نظر قرار گیری المان ها و .... که در قالب قبلی اینکارو انجام دادم و دارم استفاده میکنم و الان هم اصلا از قالب جدید دارم استفاده نمیکنم که نظرات بالا رو ارسال کردم ! بنده عرض کردم برای اینکه اسکریپت به سمت حرفه ای تر بودن حتی در دمو هم باشه مشکلات و باگ هایی که وجود دارد در تاپیک اطلاع داده بشه تا کد نویس در صورت لزوم تغییر بده تا ضمن اینکه اسکریپت کامل تر و حرفه ای تر بشه نیاز برخی نیز حل بشه !

قالب چپ چین بوده که کد نویس امده اضافه کردن و بخشی رو فارسی و راست چین و بخش همچنان چپ چین هست و این نیاز هست به کامل شدن و ارائه نظر به کد نویس ...