نقل قول نوشته اصلی توسط 3enator نمایش پست ها
من منظورتون رو از اختصاصی متوجه نمی شم، تعداد پست ها مشکلی نیست، اما اختصاصی بودنش هم چیز گنده ای نیست، آخه شما طوری دارید صحبت می کنید که انگار طرف می خواد اسکریپت رو خودش تولید کنه و به اشتراک بزاره ...
من منظورم از اختصاصی اینه که نمونه داخلی (فارسی) اون توی سایت های دالی وجود نداشته باشه (اگه باشه کپی تلقی میشه)

اگه بتونید نمونه کارهای نویسنده ها هم پست کپی و هم پست اختصاصی رو بهم نشون بدید ممنون میشم، شاید دید من نسبت به مطلب زیاد باز نیست، ممنون می شم از دوستانی هم چون شما مکم بگیرم.

- - - Updated - - -

فکر نکنم قیمت معقولی باشه، خیلی زیاد هست.

- - - Updated - - -

ما اینجا داریم گفتمان می کنیم بر سر یک مسئله مشخص، بنده آدمی نیستم که با گفتن مسائل اینچنینی بهم بر خوره و ...
اگه واقعاً قیمتم کم هست، باید خروجی کار طرفین رو ببینم اگه دیدم خروجی مناسبی داره با کمال میل قبول می کنم، اما فعلاً قیمتم همین هست.
شما نمونه کارهاتون رو برام بنده ارسال کنید تا خروجی کارتون رو ببینم، بعد در مورد قیمت با هم کنار میایم.
عزیز کی با 5 تومن اسکریپت مینویسه؟! 600 تومن رو کسی میگیره که بدون هیچ عکس یا اپلود و دانلودی یه پست رو کپی و پیست میکنه و ارسال! پست اختصاصی که نیاز به ترجمه داشته باشه به صورت کلمه ای معمولا محاسبه میشه و بسته به سطح سایت از 12 13 تومن به ازای هر کلمه شروع میشه و در سایت های معتبر حتی به کلمه ای 50 تومن هم میرسه. پس فکر اینکه با این هینه ها ( به قول دوستان پول یه چیپس ) کسی میاد سایتتون رو میاره پیج یک گوگل رو از سرتون بیرون کنید!