نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: راه اندازی شرکت خدمات میزبانی وب ( وب هاستینگ + مباحث فنی)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

Question راه اندازی شرکت خدمات میزبانی وب ( وب هاستینگ + مباحث فنی)

سلام و درود خدمت شما دوستان عزیز و گرامی

اول از همه از مدیران و اساتید بخاطر پست این مطلب در صورت نا هماهنگی با بخش مربطوه عذر خواهی می کنم ، نمیدونستم بهترین مکان کجاست.

سوال بنده که شاید سوال خیلی ها باشه و با توجه به تلاشم برای پیدا کردن موضوعات مرتبط در انجمن بسیار عالی شما ، ( شاید تلاشم کم بوده ) نتونستم راهنمایی خوبی برای کاری که در پیش گرفتم پیدا کنم.

عرضم به حضور شما عزیزان ، بنده مهندس نرم افزار هستم و بعد از گذراندن دوره شبکه و ... با یکی از دوستان تصمیم گرفتیم که شرکتی را جهت خدمات میزبانی وب راه اندازی کنیم و با کسب اطلاعات مفید در این زمینه در همین وب سایت به این نتیجه رسیدیم تا فعلا از نمایندگی استفاده کنیم و بعد از جذب مشتری به سمت سرور اختصاصی برویم و قرار شده تا اون زمان سرور اختصاصی را اجاره کرده و مباحث شبکه و غیره را پیاده سازی کنیم و تمرین تا در زمان مناسب مهاجرت کنیم رو سرور اختصاصی ، برای این منظور سروری را از آلمان تهیه کردیم که مشخصات آن به شرح ذیل می باشد :

Dedicated Root Server
    Intel Xeon E3-1246V3
    2x SSD SATA 240 GB
    4x RAM 8192 MB DDR3

گفتیم تا تمرکزمان بر روی فروش پنل نمایندگی هست از این فرصت استفاده کنیم و بر روی سرور تهیه شده سناریوی هدفمون رو پیاده سازی کنیم ، در این راستا از شما خواهشمند یاری سبزتان هستم.

من در نظر دارم برای تمرین سعی کنم از این سرور برای ارائه هاست اشتراکی ویندوز و لینوکس خارج از کشور ، بعد ها استفاده کنم.

برای تمرین تصمیم گرفتم تا ESXi را بر روی آن نصب و راه اندازی کنم ، من اطلاعات و تجربه کافی در مورد هاستینگ از طریق سرور مجازی ندارم ولی در مورد شبکه مشکلی نیست .

بر اساس آموزهایم در مورد شبکه ، اینطور که پیداست نیازمند موارد ذیل هستم :

1 - راه اندازی یک DNS سرور جهت مدیریت هاست ها
    2 - راه اندازی یک میکروتیک جهت برقراری امنیت و مدیریت درخواست ها و ارتباط سرور ها با اینترنت از طریق آن
    3 - راه اندازی یک سرور ویندوز برای هاست های اشتراکی ویندوزی
    4 - راه اندازی یک سرور لینوکس برای هاست های اشتراکی لینوکسی
    5 - راه اندازی یک سرور برای میزبانی وب سایت هاستینگ خودمون
    6 - راه اندازی یک سرور برای پشتیبانی و بک آپ
    7 - راه اندازی یک سرور دیتابیس برای MSSQL

سوال اول من از شما اساتید محترم : آیا نیازهای ذکر شده مورد تایید است و یا به چیز دیگری نیاز داریم؟

با توجه به نیاز های بیان شده در بالا ، به آیپی های public به تعداد 2 عدد نیازمندیم ، یکی برای سرور DNS و یکی هم برای میکروتیک

سوال دوم بنده : آیا نیاز به تعدا آیپی های Public بیشتری مشاهده می شود ؟ چه تعداد ؟

من تصویری از سناریوی مورد نظر را ضمیمه این پست کردم تا بهتر بتوانم منظور خود را برسانم ، لطفا از ساتید خواهشمندم بررسی نماییند آیا این سناریو ، سناریوای درست است؟

سوالات دیگه بنده به شرح ذیل می باشد :
    1 - در حال حاضر سرور یک عدد inc کارت شبکه دارد ، آیا بازهم نیاز می باشد؟
    2 - بنده باید لاینسن های Cpanel,plesk,whmcs را تهیه کنم ؟ مگه Cpanel تحریم نکرده ایران رو ؟ راه کار چیست؟ ( لازم به ذکر است دامنه ثبت شده هاستینگ با پسوند .host ثبت شده است و از اطلاعات یک شخص مقیم خارج از کشور استفاده کردیم )
    3 - چگونه باید DNS سرور را راه اندازی کنم ؟ آیا آیپی DNS سرور باید بصورت عمومی ثبت شود ؟ چگونه به دیگر کارگذارهای دامنه در سراسر جهان باید آدرس DNS سرور خودمون رو اعلام کینم تا وقتی دامنه ای که توسط ما هاست شده است درخواست می شود ، آدرس DNS سرور مارو اعلام کنند ؟
    4 - از چه os ای برای DNS سرور استفاده کنیم؟
    5 - چگونه DNS را فعال و کانفیگ کنیم؟
    6 - برا امنیتش باید چکار کرد؟

کلا برای راه اندازی یک هاستینگ توسط یک سرور اختصاصی به شرح فوق راهنمایی های لازم را ارائه بدید ممنون میشم. سرنخ بهم بدید کافیه .

با تشکر از زحمات تمامی اساتید محترم.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)