بخدا فروش سرور و کلا کار IT شده مثل میدون میوه و ترهبار که طرف جار میزنه «این بر بازار بهترین میوهها حراجه، آی بدو بدو ...»، بعد یه دونه هندونه قرمز خوشرنگ هم گذاشته در مغازش و مشتری رو میکشه داخل و دیگه بعدش خدا به دادت برسه که با چه جونورهایی باید سر و کله بزنی! همه هم ماشالا از ادعا چیزی کم نمیارن. یعنی تا دو روز میتونم از وضعیت افتضاح و تجربههای بسیار وحشتناکی که تو این مورد داشتم حرف بزنم ولی مطمئن هستم کسی که فقط یکی دو سال درگیر این کارا بوده خودش میدونه چه خون دلی از دست این افراد خوردیم و فعلا چیزی در این باره نمیگم که تاپیک خراب نشه.
دقیقا همینطوره که میگین. قدمت شرکت و آیدی و لایک و تبلیغات و بالا و پایین بودن قیمت و محل سرور و تخفیف و .... هیچکدومش ملاک نیست.
دوست عزیز بنده با توجه به کمبود زمانی و صحبتهایی که این چند روز با 10-15 نفر از عزیزان داشتم فعلا یک VPS رو گرفتم که خوشبختانه اگه چشمشون نزنم یه مقدار با بقیه متفاوت بودن و یک vps دیگه هم دارم بررسی میکنم که بخرم و بنابراین دیگه نمیتونم واسه سرور اشتراکی هزینه کنم. ولی میتونم از تجربیاتم با چندتا از شرکتهایی که کار کردم واستون بگم تا شاید شما هم سرویس مورد نظرتون و شخص مورد نظرتون رو پیدا کنید.
ایکاش همونطور که از شرکتهای خوب میشه اینجا تعریف کرد، امکان معرفی و بیان گلایه از افراد و شرکتهای فوقالعاده بی کیفیت هم که اصلیترین ملاک تشخیصشون تعداد تشکر و قدمت آیدی هست صحبت میشد تا واقعا یه پاکسازی اساسی در این زمینه صورت بگیره و 4 تا آدم باسواد و باوجدان و باشعور و راستگو تو این بازار باقی میموندن و بقیه برن سراغ همون هندونه فروشیشون چون اینجوری نهایتش یه هندونه خراب میدن دست مشتری و آبرو و سرمایه و کسب و کار کلی آدم رو به بازی نمیگرفتن.