نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 142

موضوع: فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید geniune آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    691
    تشکر تشکر شده 
    462
    تشکر شده در
    329 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)

نقل قول نوشته اصلی توسط riranet نمایش پست ها
    متاسفانه پاشنه اشیل برنامه نویسانی ک تا بحهال اقدام به فروش اسکریپت وی ای پی کردن همینه.
    میلاد مالدار هم اوایل سریع مشکلات رو برطرف می کرد و پاسخگو بود. ولی از یه جا که مشتری هاشون زیاد میشن دیگه غرور می گیرتشون.

در نهایت امیدوارم با همون انرژی روز اول راه چاره ای برای تکثر نقدها و نظرات پیدا کنید و جای تهدید ، اسکریپت رو بهینه تر کنید تا شاید حداقل شما بتونید یه اسکریپت جامع در این زمینه عرضه کرده باشید.

کاملا حرفتون رو بنده قبول دارم چون حدود 5 ساله که از اسکریپت های VIP دارم استفاده میکنم و تا همین امروز هم از هر سیستمی که بوده استفاده کردم به جز این سیستم جدید که بحث بر سرش هست

دقیقا باموردی که گفتید هم نظرم آقای مالداری هم بنده توی تلگرام باهاشون چت میکردم و موردی که میگفتم تا شب آماده میشد بصورت رایگان و بصورت آپدیت عمومی برای کاربران ارائه میشد

حتی 40% ایده های پروژه ی ویکی پال رو بنده پیشنهاد دادم که به اسکریپتش اضافه کرد و خود بنده هم 4 میلیون تومان توی همین اسکریپت ویکی پال تراکنش داشتم که تسویه زدند برام برای همین نمیتونم بهشون تهمت ***ی و ... بزنم و توی تاپیک میلاد مالدار گفتم که برنامه نویسای اسکریپت اصولا پول گرفتن براشون راحته ولی پشتیبانی کردن سخت هست و آدم زرنگ اونیه که پشتیبان استخدام کنه که هرکسی که خرید کنه پشتیبان جوابش رو بده نه فقط سازنده ی اسکریپت که انقدر طمع کارن که یک قرون به فکر دادن به پشتیبان نیستن و پروژه در نهایت شکست میخوره همونطور که تجربه داشتیم برای گذشته ی VIPROG و Vipersian و...

بهرحال پیام بنده به عنوان مدیر 11 ساله ی وبسایت و همکاری با برترین برنامه نویسای ایران به ایشون اینه که اسکریپتی که درست کردید یا دادید درست کنند و میفروشید به فکر ارتقای امکانات و رفع مشکلات و پشتیبانی و حمایت از کاربر باشید چون ما هم میدونیم هرچیزی هزینه بر هست و اگر ببینیم کار خوبی انجام میدید خب طبیعتا هزینه ش رو میدیم حتی اگه یک میلیون تومان باشه ولی این پس زنی های شما بیشتر شبیه جواب مدیر یک وبلاگ به کاربراش هست ...

یا حق
    ویرایش توسط geniune : October 26th, 2017 در ساعت 17:48
    اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
    آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
    پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست

2. تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)