نوشته اصلی توسط
iraniam2000
از توضیح شما سپاسگزارم ولی مورد اول که روی حرف من اصلا با شما نبود بلکه مدیر پی اعلام کرد این کار خلاف هست من هم گفتم اگر خلاف هست برای شما هم خلاف هست و قرار نیست برای یکی خلاف باشه و برای یکی قانونی و شما با تهدید گزارش مانع کار بقیه بشید ...
اما در مورد توضیح شما باید بگم درصد و اون صفحه را تو پست 12 همین تاپیک آدرسشرا دادید ولی چیزی که متوجه نشدم این هست که شما دارید اعلام میکنید که درگاه کاملا اختصاصی بانک ملی را میدید و تصویه حساب هم توسط خود psp و بانک ملی انجام خواهد شد و در این میان تنها موردی که میمانه اینه که در این حالت قاعدتا شما هیچ اطلاعی از تعداد تراکنش و ... نخواهید داشت و تنها بانک ملی میتونه طبق توافق بخشی از پول را از مشتریهایی که معرفی کردید کسر و به حساب شما واریز کنه یا اینکه پول ها را به حساب شما بریزه تا درصد خودتان را بردارید ، که طبق گفته های شما اینطور نیست
ضمنا تا جایی که اطلاع دارم طبق قوانین شاپرک هر نوع کسر کارمزد خلاف قوانین بانک مرکزی هست و مطمئنا شاپرک درصد را کسر نمیکنه و اگر قرار کسر بشه یا شما کسر کردید یا بانک ملی وگرنه شاپرک که نمیاد پول را تقسیم کنه و قوانین خودش را زیر پا بزاره
در کل مورد خوبی هست و به نظر من تو همین انجمن میخواید مشتری جذب کنید بهتر تعدادی ماژول که کاربرد زیاد داره را رایگان در اختیار کاربرهاتون قرار بدید که خود من مشتری شما خواهم بود و فردا مدارک را تو سایتتون براتون ارسال میکنم
موفق باشید