نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

موضوع: ارائه درگاه کاملا اختصاصی و مستقیم با همکاری شرکت سداد بانک ملی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید peyman_m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    96
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه درگاه کاملا اختصاصی و مستقیم با همکاری شرکت سداد بانک ملی

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    از توضیح شما سپاسگزارم ولی مورد اول که روی حرف من اصلا با شما نبود بلکه مدیر پی اعلام کرد این کار خلاف هست من هم گفتم اگر خلاف هست برای شما هم خلاف هست و قرار نیست برای یکی خلاف باشه و برای یکی قانونی و شما با تهدید گزارش مانع کار بقیه بشید ...
    اما در مورد توضیح شما باید بگم درصد و اون صفحه را تو پست 12 همین تاپیک آدرسشرا دادید ولی چیزی که متوجه نشدم این هست که شما دارید اعلام میکنید که درگاه کاملا اختصاصی بانک ملی را میدید و تصویه حساب هم توسط خود psp و بانک ملی انجام خواهد شد و در این میان تنها موردی که میمانه اینه که در این حالت قاعدتا شما هیچ اطلاعی از تعداد تراکنش و ... نخواهید داشت و تنها بانک ملی میتونه طبق توافق بخشی از پول را از مشتریهایی که معرفی کردید کسر و به حساب شما واریز کنه یا اینکه پول ها را به حساب شما بریزه تا درصد خودتان را بردارید ، که طبق گفته های شما اینطور نیست
    ضمنا تا جایی که اطلاع دارم طبق قوانین شاپرک هر نوع کسر کارمزد خلاف قوانین بانک مرکزی هست و مطمئنا شاپرک درصد را کسر نمیکنه و اگر قرار کسر بشه یا شما کسر کردید یا بانک ملی وگرنه شاپرک که نمیاد پول را تقسیم کنه و قوانین خودش را زیر پا بزاره
    در کل مورد خوبی هست و به نظر من تو همین انجمن میخواید مشتری جذب کنید بهتر تعدادی ماژول که کاربرد زیاد داره را رایگان در اختیار کاربرهاتون قرار بدید که خود من مشتری شما خواهم بود و فردا مدارک را تو سایتتون براتون ارسال میکنم
    موفق باشید

یک توضیح اجمالی برای اکثر کاربرانی که سوال میپرسن بدیم:

همه کاربرانی که براشون درگاه اختصاصی و مستقیم از شرکت سداد گرفته میشه در اصل مشتری های ما هستند و در زیر محموعه سامانه ( یک بانک ) قرار دارند .

ارائه درگاه مستقیم و اختصاصی از طریق اکثر همکاران فعال در این زمینه ارائه میشه ولی تفاوت ما در سه چیز هست :

1- به جای اینکه کد های اخذ شده فقط بر روی ماژول یا افزونه طراحی شده توسط ما فعال بشه و از طریق سرور ما به سرور سداد و سپس شاپرک وصل بشین ، ما این واسطه رو حذف کردیم و مستقیما به سرور سداد و شاپرک وصل میشین

2- در خصوص مبالغ و تسویه حساب ها هم اینکه ، بجای اینکه این مبالغ به حساب شرکت ما واریز بشه و سپس با ثبت درخواست تسویه حساب به حساب های شما واریز بشه ، مستقیما از طریق خود شاپرک به حساب شما واریز میشه یعنی این نیز رفع واسطه و نگرانی از پرداخت

3- در خصوص کارمزد هم طبق توافق از هر تراکنش ( 1 درصد تا سقف 3000 تومان و یا یک مبلغ مشخص مثلا 1000 تومان ) در زمان پرداخت مشتری کسر میشه و مابقی توسط خود اون psp و از طریق شاپرک به حساب شما واریز میشود که در بستر واریز شاپرک میباشد

در خصوص ماژول ها و افزونه ها سعی میکنیم افزونه های اصلی و مستقیم خود سداد رو در اختیار کاربران قرار بدیم
    ویرایش توسط peyman_m : August 28th, 2017 در ساعت 16:21
    صفحه شخصی دریافت پول ( درگاه و کارتخوان مجازی آنلاین )
    آسان ، ساده ، سریع ، بدون نیاز به نصب
    A-Bank.ir

2. تعداد تشکر ها ازpeyman_m به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)