شرکت ثبت شده هستید؟
-- بله قربان و در قرارداد حتی وزارت نیرو و استانداری ها رو داریم، اگر سایتهای مهمی رو در نظر دارید هاست کنید به خوبی از پس ضمانت قرارداد برمیایم.
تمام فرمایشاتون که ارائه کردین واقعی هست؟افرتون بسیار با نیاز من مطابقت دارد.
-- بله واقعی هستند و من فکر میکنم بهترین روش فقط تست از طرف شما باشه
-- درباره جی تی متریکس و زمان لود حق با شماستف ما crisp رو داریم برای لایو چت که متاسفانه لود این باعث تاثیر بر کل پیج شده و برای سایت شما ممکنه به کل فرق داشته باشه
لطفا در این لینک تاثیر بسیار زیاد crisp رو بر لود پیج مقایسه کنید
منظور من توجه به رعابت استاندارها در وب خروجی وب سرور بوده مانند cache validator - Minify CSS - Minify HTML - Keep-Alive - Leverage browser caching که برای سئو سایت حیاتی هست
در وردپرس ما شتاب دهدنه مخصوص داریم برای لود سایت
برای جوملا و پرستاشاپ و زنفورو هم جدا جدا طراحی شده
یک نمونه پرستاشاپ خام رو ببینید فقط نصب شده بدون کانفیگ به خصوص لینک
نظر کلی من در مورد نماد:
نماد چرا هرگز؟البته میدونم نماد تاثیر چندانی ندارد فقط عرض کردم جهت اعتبارسنجی شب نخوابم صب ببینم سایتم پریده.
-- نماد رو بچه های اینجا از اعتبار و از چشم کل مشتریان انداختند و منم حاضر نیستم برای همچین چیزی زیر بار مالیات و هر سه ماه تمدید و این دست کارهای بیهوده باشم.
من اگر یک روز نتونم سرویس بدم اعلام میکنم و بک اپ همه رو تا کیلوبایت اخر میدم و کاسبی میکنیم برای پول اجاره دفترف اجاره خونه، تعمیر ماشین و....
نه واسه تفریح سرور بگیریم چاکرم بنده مخلصم راه بندازیم در انجمن با پول کلاس زبان تابستون که آخر ماه پدر بیاد با سیلی سیستم رو توقیف کنه
من در جریان هستم 3نفر از فروشندگاه الان همین وضعیت رو دارند دقیقاتاپیکشون رو ببینید سخته باور کنید
خلاصه با توجه به قدمت یوزرتون مایلم جذبتون کنم،
از نحوه درخواست افر معلوم هست حرفه ای هستید، مشتریان حرفه ای روی یک سرور ضمانت استیبل بودن سرویسها هستند.
تشکر.