نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: راهکار برای حذف شماره تماس کاربر از سایت؟ (مدیر وب هاستینگ تاک هم لطفا نظر بدن)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    81 پست

پیش فرض راهکار برای حذف شماره تماس کاربر از سایت؟ (مدیر وب هاستینگ تاک هم لطفا نظر بدن)

سلام

2 سال پیش شماره تماس پشتیبانی شرکت سابقمون رو در تعدادی سایت و انجمن ارسال کرده بودم که بعد از چند ماه از این شرکت جدا شدم.چند روز پیش مسئول شرکت قبلی با بنده تماس گرفت و گفتن از اونجایی که چند نفر با ما تماس گرفتن و میگن شماره رو از سایت x و y برداشتیم باید شماره رو از هر سایتی که درش ارسال کردید حذف کنید.
    من هم به مدیر همه ی سایت ها این موضوع رو اطلاع دادم و همگی به جز مدیر یک انجمن،اون شماره رو حذف کردن.الان تنها در یک انجمن شماره قرار داره اما من نمی تونم شماره رو ویرایش یا حذف کنم.چون پیامی بوده که در صفحه پروفایل کاربر ارسال کردم و مدیر اون انجمن هم با وجود اینکه آنلاین شدن و احتمالا پیام من رو دیدن،اما جواب ندادن و امروز باز هم از شرکت قبلی با من تماس گرفتن و مهلت 5 روزه دادن برای حذف شماره تماس.

حالا به نظر شما چه راهی هست تا بتونم شماره رو از اون سایت حذف کنم؟ اگه بخوام از طریق مراجع و پلیس فتا از مدیر اون انجمن شکایت کنم آیا اونها میتونن ایشون رو مجاب کنن به حذف شماره سایت؟ و اینکه این پروسه چقدر طول میکشه؟
    ویرایش توسط dynabanner.com : August 19th, 2017 در ساعت 21:35

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)