نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

موضوع: خسته شدم از هاستینگ ها!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : خسته شدم از هاستینگ ها!

تجربه بنده به عنوان کسی که 6-7 سال کاربر هاستینگ ها بودم و افراد زیادی هم مثل بنده اطرفام بودند اینطور بوده:

ببینید این که هاستینگ خوب تو ایران نیست به نظر من چندان ادعای درستی نیست. شاید یک هاستینگ کامل برای همه نوع نیاز ها نباشه یا خیلی کم باشند و محدودیت در تعداد سرویس دهی داشته باشند ولی در کل وجود دارند و شاید دلیل این مسئله که محدودیت هایی در ارائه همه نوع سرویس ها باشه بازار کوچیکتری هست که نسبت به سرویس دهنده های خارجی در اختیار دارند.
    یکی از اشتباهاتی که کاربران دارن انتخاب اشتباه سرویس دهنده هست.
    ببینید دوستان برای یک سایت ساده با 4 صفحه ساده و روزی 50 کاربر هاستینگ ارزون با پشتیبانی خوب هست و برای سایتی با صد ها هزار یوزر در روز و یک سیستم بسیار سنگین و پیچیده هم هاستینگ مناسب وجود داره. مهم اینه که انتخاب درستی بینشون داشته باشید چون همونطور که گفتم بازار کوچیک هست و سرویس دهنده ها نمی تونن تمامی نیاز ها رو پاسخگو باشند.
    به عنوان مثال نت افراز سرویس دهنده خیلی خوبی هست و میزبان سایت های متوسط و تا حدودی سنگین هم هست ولی تعداد سایت های واقعا سنگینی که میزبانی می کنن محدود هست و حتی اگر درخواست هم بدید تا وقتی شرایطش رو نداشته باشند قبول نمی کنند در صورتی که شاید از نظر فنی مشکلی نداشته باشند ولی فقط منابع انسانی یا سخت افزاری مورد نیاز رو ندارند.

سرویس دهنده هایی که ادعا دارند و حرف از این که مشکل از یوزر هست و ... همیشه بوده و هست ولی حقیقت این هست که این سرویس دهنده ها معمولا جزو سرویس دهنده های تاپ و پر کاربر نیستند.
    جناب majidisaloo1 توضیحات خوبی دادند. این که شما مسئولیت چه کاربری رو با چه قیمتی به عهده میگیرید انتخاب شماست. چه دلیل داره که مشکلات شما رو باید این دسته از کاربران درک کنند؟ مگه بنده به عنوان یک مدیر سایت کم مشکلات دارم که حالا نگران مشکلات شما هم باشم؟ بنده به شما هزینه پرداخت می کنم که لازم نباشه نگران مشکلات در اون زمینه باشم. اگر شما سرویسی رو به بنده با 5 هزار تومان میدید خوب مسئولیتش رو قبول کنید. مگه کاربری شما رو مجبور به سرویس دهی با مبلغ مشخصی می کنه؟ شما وقتی سرویس ندید خوب کاربر سرویسی دریافت نمی کنه در مقابل انتظاری داشته باشه. اشتباه شما در انتخاب شرایط سرویس دهی به کاربر ربط داره؟ مشکلات تحریم و ... به کاربر ربط داره؟ مگه مشکلات *****ینگ و 1001 مشکل دیگه که مدیر یک سایت درگیرش هست به شما ریط داره و شما درگیرش هستید که انتظار دارید حالا کاربران شما هم شرایط شما رو درک کنن؟ همه ما تو این شرایط داریم کار می کنیم و شما بخشی از مشکلات رو حل می کنید و بقیه هم بخش دیگری رو تا در نهایت یک سرویس نهایی در اختیار کاربران و مردم این کشور قرار بگیره.
    و مورد دیگه این که خیلی از سرویس دهنده ها همچنان بخش قوانین و توضیحات شفافی ندارن که جای تاسف داره

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    اونوقت شما به نیرو ها حقوق پرداخت میکنید؟
    عزیز در تمام کشور های خارجی پشتیبانی فنی و حرفه ای پولی هست تنها پشتیبانی لول پایین و معمولی رایگان هست.
    حالا شما از هاستینگ های ایرانی انتظار دارید تمام موارد بصورت صحیح براتون انجام بدند؟
    باید این مورد در نظر بگیرید شرکت های فعال در این زمینه در شرایط تحریم و سختی دارند خدمات خودشون میدند.
    هزینه نیرو ها رو پس کی پرداخت می کنه؟ شما از جیب میدید؟ یا از درامدی که از طرف همین کاربر ها به شما میرسه پرداخت میشه؟

خیر عزیز در هیچ کشور خارجی اینچنین نیست و اگر شرکتی پشتیبانی پولی ارائه میده شک نکنید برخوردی خاص با اون کاربر میشه و این دلیل نمیشه حقوق سایر کاربران نادیده گرفته بشه.
    تمام دنیا انتظار میره موارد به صورت صحیح انجام بشه. مگه هزینه بابت چی پرداخت می شه؟ یک پنل ساده؟ اصل رقابت میگه سرویس دهنده ای کاربر بیشتر جذب می کنه که قیمت پایینتر و کیفیت بهتری در سرویس دهی و پشتیبانی ارائه کنه و تا وقتی رقابت وجود داره شما نمی تونید انتظار داشته باشید همیشه یک حدی باشه. اتفاقا کاملا برعکس هست و هر روز قیمت کاهش و کیفیت افزایش پیدا می کنه و سرویس دهنده ها به سمتی میرن که با کمترین هزینه بتونن بهترین سرویس رو بدند

در مورد تحریم هم عرض کردم مشکل فقط به شما ربط داره نه کاربر. این که چه مقدار هزینه هم دریافت کنید باز هم تصمیم شما هست پس هزینه ای رو دریافت کنید که در قبال اون بتونین این مشکلات رو حل کنید.
    کاربران خودشون به اندازه کافی مشکلات دارند و شما تنها کسی نیستید که این وسط مشکل دارید. شما هزینه دریافت می کنید که این مشکلات رو مدیریت کنید تا مدیر یک سایت بتونه سایر مشکلات رو مدیریت و حل کنه

2. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)