خیلی از کاربرا با پنل vmware و حتی ماژول ها و سیستم هایی که طراحی شده برای اینکار به درستی نمیتونند کار کنند .
چون خیلی مواقع باگ دارند و دچار قطعی میشن و یا اینکه نکات خاصی برای قسمت های مختلفی دارند .
یا کاری که کاربر با یه کلیک و خیلی ساده میتونه توی پنل virtualizor انجام بده باید مثلآ با دو کلیک یا بیشتر و به صورت یکم سخت تر توی بقیه پنل ها انجام بده .
قابلیت ها و محیط گرافیکی virtualizor خیلی کاربرپسند تر هست و کلی آموزش توی اینترنت برای کار باهاش وجود داره .
من الکی نمیومد به شما بگم virtualizor . دلیل دارم .
بله من و شما با vmware vsphere خیلی راحت کار میکنیم اما کاربری که خیلی اطلاعاتش پایین هست یا درحد متوسط خیلی مواقع حتی برای کانکت شدن به این پنل میمونه چیکار کنه .
سادگی ، محیط کاربرپسند ، قابلیت های زیاد ، انجام مثلآ هر نصب سیستم عامل فقط با یک کلیک و بدون کار های اضافی مثل ست کردن ای.پی و کلی موارد دیگه رو شما در نظر بگیر .
(البته برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و منحرف نشه من آخرین پستم در این مورد توی اینجا هست ، اگر موردی هست خصوصی یا توی یک تاپیک دیگر مربوط به این موضوع ایجاد بشه ،بحث کنیم .)
دقیقآ .
هاستینگ تنها مدیر سرور باید مشکلات سرور رو برطرف کنه . البته این مورد بعضی مواقع زمانبر هست .
سرور مجازی اصولآ self-management هست . یعنی کاربر وقتی سرور مجازی کامل و بدون مشکل تحویل گرفت ، دیگه خودش باید حواسش باشه به استفاده و کار کردن باهاش .
مدیر سرور یا سرویس دهنده هم البته برای مواردی که سطح دسترسی کاربر پایین هست و امکان تغییرات و رفع مشکل رو نداره ،پاسخگو هست .
مشکل کجاست ؟
مشکل انجاست که کاربر میاد میگه مثلآ رم 4 میخوام از هلند با 8 کور cpu و 80 گیگ ssd و بیشتر از 30 تومن نمیتونم خرج کنم . اگه 15 تومن شد که عالیه همین الان میخرم .
در این مواقع هم فروشنده عزیز میاد این سرور به کاربر میده با قیمتی که میخواد اما انقدر oversell و limit درنظر میگیره که خودش ضرر نکنه و سودش هم ببره.
کاربر میاد مثلآ taskmanager یا properties باز میکنه میبینه منابع که همونه پس چرا ... ؟
یا از این سرویس با این قیمت انتظار داره پشتیبان 24 ساعته روی سرورش باشه و هرچی مشکل میخوره یا مثلآ مشکل نرم افزاری هم میخوره فروشنده برطرف کنه .