نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

موضوع: خسته شدم از هاستینگ ها!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن clack آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    76
    تشکر تشکر شده 
    248
    تشکر شده در
    194 پست

پیش فرض پاسخ : خسته شدم از هاستینگ ها!

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    پنل vmware رو هم مي توانند بگيرن و در مواقع ضروري كارشون رو انجام بدن.
    بدون نياز به مدير سرور ؟ مدير سرور كارش چيز ديگست كلا! منظور شما سرويس دهنده است نه مدير سرور
    درخواست پشتيباني كه به سرعت پاسخ داده بشه، از نظر من بهتر از پنل ويرچوالايزور هست. ويرچوالايزور از نظر كيفي حتي نزديك به vmware هم نمي تونه باشه!

با احترام.
    خیلی از کاربرا با پنل vmware و حتی ماژول ها و سیستم هایی که طراحی شده برای اینکار به درستی نمیتونند کار کنند .
    چون خیلی مواقع باگ دارند و دچار قطعی میشن و یا اینکه نکات خاصی برای قسمت های مختلفی دارند .
    یا کاری که کاربر با یه کلیک و خیلی ساده میتونه توی پنل virtualizor انجام بده باید مثلآ با دو کلیک یا بیشتر و به صورت یکم سخت تر توی بقیه پنل ها انجام بده .
    قابلیت ها و محیط گرافیکی virtualizor خیلی کاربرپسند تر هست و کلی آموزش توی اینترنت برای کار باهاش وجود داره .

من الکی نمیومد به شما بگم virtualizor . دلیل دارم .
    بله من و شما با vmware vsphere خیلی راحت کار میکنیم اما کاربری که خیلی اطلاعاتش پایین هست یا درحد متوسط خیلی مواقع حتی برای کانکت شدن به این پنل میمونه چیکار کنه .
    سادگی ، محیط کاربرپسند ، قابلیت های زیاد ، انجام مثلآ هر نصب سیستم عامل فقط با یک کلیک و بدون کار های اضافی مثل ست کردن ای.پی و کلی موارد دیگه رو شما در نظر بگیر .
    (البته برای اینکه تاپیک شلوغ نشه و منحرف نشه من آخرین پستم در این مورد توی اینجا هست ، اگر موردی هست خصوصی یا توی یک تاپیک دیگر مربوط به این موضوع ایجاد بشه ،بحث کنیم .)

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    این همه بحث الکی !!!! نتیجه ای هم نداره واقعا !!!

کاربران باید اینو بفهمن سرویسی که بهشون داده میشه (هاست) مدیر سرور بخاطر مشکلش رو ظرف مدت 72 ساعت رفع کنه !!!! البته کاربر هم واقعا توقعات خیلی خیلی بالایی داره

سرور مجازی هم وقتی توی پنل زده میشه بدون مدیریت یعنی هرچی باشه مدیریت نداره !حالا مدیر سرور ،پشتیبانی میخواد به کاربر لطف کنه مشکلشو رفع کنه بحثش جداست اما اگر مشکل رو رفع نکردن دلیل به پشتیبانی بد نداره وظیفه اش تحویل سرور بوده!!!

99 درصد سایت های برای مدیریت و رفع مشکل سرور ماهانه بالای 100 هزار تومان میگیرن !!!

حالا شما توقع دارید مدیر سرور بیاد 5 ساعت برای شما وقت بذاره بخاطر 5 هزار تومان؟!

منطقی فکر کنید تا اینکه بخواید خودتون رو مقصر ندونید همه مشکلات رو بندازید گردن سرویس دهنده !
    دقیقآ .
    هاستینگ تنها مدیر سرور باید مشکلات سرور رو برطرف کنه . البته این مورد بعضی مواقع زمانبر هست .
    سرور مجازی اصولآ self-management هست . یعنی کاربر وقتی سرور مجازی کامل و بدون مشکل تحویل گرفت ، دیگه خودش باید حواسش باشه به استفاده و کار کردن باهاش .
    مدیر سرور یا سرویس دهنده هم البته برای مواردی که سطح دسترسی کاربر پایین هست و امکان تغییرات و رفع مشکل رو نداره ،پاسخگو هست .
    مشکل کجاست ؟
    مشکل انجاست که کاربر میاد میگه مثلآ رم 4 میخوام از هلند با 8 کور cpu و 80 گیگ ssd و بیشتر از 30 تومن نمیتونم خرج کنم . اگه 15 تومن شد که عالیه همین الان میخرم .
    در این مواقع هم فروشنده عزیز میاد این سرور به کاربر میده با قیمتی که میخواد اما انقدر oversell و limit درنظر میگیره که خودش ضرر نکنه و سودش هم ببره.
    کاربر میاد مثلآ taskmanager یا properties باز میکنه میبینه منابع که همونه پس چرا ... ؟
    یا از این سرویس با این قیمت انتظار داره پشتیبان 24 ساعته روی سرورش باشه و هرچی مشکل میخوره یا مثلآ مشکل نرم افزاری هم میخوره فروشنده برطرف کنه .
    ویرایش توسط clack : August 3rd, 2017 در ساعت 12:20
    ورود به فروشگاه فارس۷
    فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
    Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49

2. تعداد تشکر ها از clack به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)