نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

انشالله فردا بنده اینجا از شما باز طلب حق میکنم . شما که هی میفرمائید به همکاران که حودشون رو جای شما بزارن خود ، شما هم یک بارحودتون رو تو اون وضعیت که بنده بودم و مشتری هر لحظه تماس میگرفت و بنده رو لعن و نفرین میکرد بزارید .که مگر چند روز هم سرور بسته میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ انگار شما میفرمائید که میخواید زورکی پول در بیارید، با این کار ها نمیشه همکار محترم
    مشتری مداری یکی از قانون ماست که اگه یکی راضی باشه شاید چندین کاربر بیاره . در ضمن حق گرفتنیه نه ***یدنی شما در ملع عام با این کارهاتون میفرمائید که خوب کاری کردم و اگر پاش بیفته باز هم خواهم کرد .افرادی مثل بنده کم پیدا میشن که اینجوری با احترام بیان حقشون رو اینجا طلب کنن . اگر همکاران عزیز لطف بکنن و بگن که حق با بنده بوده یا نبوده بنده اگر حق دارم که باید هزینه رو پس بدید اگر نه بنده حرفی نداشته و به شما میگم که از این کارها با مشتریهای دیگرتون هم بکنید
    ویرایش توسط mansour1 : July 28th, 2017 در ساعت 01:49

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)