نقل قول نوشته اصلی توسط aalireza439 نمایش پست ها
1.هاست اشتراکی چیست:
در میزبانی وب معمولاً شرکت‌های ارائه دهنده این خدمات یک سرور تهیه می‌کنند و توسط کنترل‌پنل‌ها امکانات و فضای آن را بین مشتریان خود تقسیم بندی می‌کنند، که به این خدمات میزبانی اشتراکی یا (به انگلیسی: Shared Hosting) گفته می‌شود.

2.رسیلر چیست
نماینده فروش خدمات میزبانی وب (به انگلیسی: reseller) این اجازه را به مشتریان می‌دهد تا خود به عنوان فروشنده خدمات میزبانی اقدام نمایند و به کسب درآمد بپردازند. اغلب نمایندگان فروش فضایی را از یک ارايه دهندهٔ هُستینگ خریداری مینمایند و بوسیلهٔ کنترل‌پنل هُست آنرا بین مشتریان خود تقسیم میکنند.

3.مستر رسیلر چیست
تمام ویژگی های رسیلر رو دارا می باشد ، در مستر رسیلر شما می تونید علاوه بر ارائه هاستینگ اشتراکی اکانت رسیلر هم ایجاد کنید ، یعنی شما می تونید خودتون اکانت رسیلر به مشتری ها تون ارائه بدهید

4.الفا مستر رسیلر چیست
تمام ویژگی های رسیلر و مستر رسیلر رو دارا می باشد، در الفا مستر رسیلر شما می تونید علاوه بر هاستینگ اشتراکی و رسلیر ، حساب مستر رسیلر هم برای مشتری ها ایجاد کنید ،

5. انواع سرور
ما دو نوع سرور اختصاصی داریم
سرور های اختصاصی مدیریت شده
در این نوع سرور های ، مدیر سرور کارهایی نظیر پشتیبانی اصلی ، مانیتورینگ سرور ، پشتیبانی سیستم عامل و پشتیبانی داده های کاربران رو بر عهده دارد .
مشتری هیچ گونه نیازی به مدیریت ندارد و همه چیزه بر عهده مدیر سرور است.

سرورهای اختصاصی مدیریت نشده
در این نوع سرور های تمام کارهای مدیریت و نگهداری سرور ، مدیریت امنیت و سایر کارها بر عهده مشتری یا شرکت می باشد.

آقا ممنون ... ضمنا من فقط کارمند شرکتم و مسئول فروش .... مانند یک فروشنده در سوپرمارکت فقط میفروشم ... البته یکم اطلاعات تخصصی در طراحی سایت دارم ولی از سرور هیچی نمیدونم ....

میشه درباره سرور بیشتر توضیح بدید .... مثلا سرور مجازی چیه .... اختصاصی چیه ... برای کاربا اینا چه نرم افزاری لازمه و .....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ضمنا یه سوال خصوصی از aalireza439 آقا شما گرگانی نیستید .......

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

از تمام دوستان تقاضای کمک دارم .....