عرض ادب. متاسفانه من معتقدم سيستم هاي اشتراكي مشكل دارن به دو دليل:
١- اگر سي پنل متوجه بشه مشكلات زيادي براتون خواهد داشت ( از جناب سنجري كه ممكنه حتي به صورت رسمي شكايت هم بكنن! )
٢- اين پول ، پول حلال و درستي نيست ( از نظر من ) چراكه سي پنل رو كمپاني ديگه اي طراحي كرده و آدم پول به كسي كه هيچ ارتباطي با طراحي سيستم نداشته ، عملا اشتباهه و از نظر شرعي هم بعيد مي دونم درست باشه ( چون آدم مذهبي نيستم ، رواياتش رو نميدونم ). من ( به عنوان كمپاني سي پنل ) سيستمي رو طراحي كردم و اصلا به هر دليلي تمايل ندارم ايراني ها از سرويس من استفاده كنند. پس دور زدن سيستم من و استفاده از سيستم من درحاليكه راضي نيستم، كار درستي نيست و اگر كاربر ها از اون شخص لايسنس اشتراكي خريد كنند، عملا در گناه اون شخص دخيل هستن و دارن ياري ميكنند طرف رو! فلذا اين كار درست نيست.
از نظر فني ، شما با لايسنس اشتراكي به جايي نخواهيد رسيد. چرا ؟ تا جايي كه من متوجه شدم تا الان، سيستم ها مكانيزمي شبيه سرور هاي نود ٣٢ دارند. به اين صورت كه روي سرور اصلي آپديت دريافت ميشه و شما آپديت هارو از روي اون سرور دريافت مي كنيد. حالا چه فايل هايي باشن، چه تغييراتي در اونا داده بشه، مشكل امنيتي پيش بياره يا نه و و و هاي زيادي داره كه نخريدن رو توجيه مي كنه. بازم تصميم با كاربران هستش و بنده هم گفتم تنها راه ها لايسنس اشتراكي و بعدش كرك هستند. يوزر هست كه تصميم ميگيره چه كاري انجام بده و ميدونم استارتر خواهند خريد چون ما ايرانيا هي ميگيم حروم خوري بده ولي چنين چيز هاي ارزان و حروم رو براي خودمون كلاه شرعي هم درست ميكنيم عينا همانطور كه من در تاپيك جناب سنجري راجع به همين موضوع گفتم و ايشون كلاه شرعي درست كردند! تصميم نهايي با شما و ساير كاربران محترم.
- - - Updated - - -
٢٠ لايسنس مي خواستم براي سرور ايران. لطفا لينك خريد بديد. در صورتي كه لايسنس ها بر روي سرور ايران با آي پي ايران فعال نشوند، هزينه ١٠٠ لايسنس بايد پس بديد به بنده چون خسارت بنده خواهد بود. دسترسي هيچي هم بهتون نميدم! لايسنس رو ميگيرم و ميزنم روي سي پنل و تمام ! مشكلي پيش بياد خسارت با شما.
در صورتي كه موافق هستيد لينك پوداخت بفرماييد. شايدم من اطلاعاتم اشتباهه و اين اطلاعات اشتباه من براي شما ١ ميليون تومان سود بياره!!
بااحترام