نقل قول نوشته اصلی توسط alirad نمایش پست ها
دوستان من از سایت hover.com پرسیدم تا حدودی از جوابش اینو فهمیدم که گفت ایرانی ها میتونن توی سایت ما ثبت کنن به شرط اینکه آدرس کارت اعتباری که باهاش پرداخت میکنید با آدرس پروفایل یکی باشه
یعنی باید ویزا یا مستر کارت خودمون پرداخت کنیم؟و آدرس حساب بانکیمون هم مال ایران باشه؟اینجوری نمیشه ثبت کرد که؟
میگم همگی ایمیل تندی بزنیم به ریسلو و بگیم که ما مسخره شما نیستیم که دلت خواست ثبت کنی دلت خواست ثبت نکنی شاید یه فکری بکنن به حالمون.منظورم اینه که خیلی راحت با سازش نرقصیم

کد:
Iranian's can certainly register domains in Hover, just make sure that the registration information is accurate and that the billing information used to register the domain is also valid and matches because the registries do check to verify the informationAs long as it's a valid credit card, it is accepted
من از سایت Hover.com دامنه دارم مشکلی با ایرانیا ندارن تنها مشکلشون اینه که بعضی وقتا به کردیت کارت های Prepaid گیر میدن در ضمن اگر ورود دو مرحله ای هم بخواهید (Two Step Verification) میتونید شماره ایران رو بدید واسه فرستادن کد.

نکته: اگر قراره با دبیت یا کردیت کارت دوستاتون پرداخت کنید که در کانادا هستند بدونید که مالیات کانادا شامل قیمت دومین میشه