سلام بر همگی
در ابتدا عرض کنم بنده بشخصه شرکتهایی مثل آلماهاست و مشابه رو میستایم چون واقعا کارهای مفیدی کردن
بحث من ادعای دروغینی است که بعضی از دوستان میکنند
لطفا در این راستا پاسخی دارید بفرستید وگرنه بیان بی اساس ارزشی نداره...!
ضمنا این یوزر مال من نیست و همینطوری دوست داشتم جوابی بدم (یوزر من در انجمن چیز دیگری بود که سالهاست رهاش کردم و از دنیای هاستینگ کشیدم بیرون)
سلام
اصلا متوجه صحبت من شدید؟!
قوانین حواله اصول و منطقی داره که در همه جای ایران یکسان است و در مبالغ بالا پول سیاه سفید و خاکستری مفهومی نداره
به لطف بیت کویین دیگه نگران سیاه سفیدی سایر ارزها نباشید
بنده در مورد سود ایشون نپرسیدم
عرض بنده مقایسه 10 پوند پیمنت 24 بود با مبلغی که شرکت آلماهاست حواله میکنند
قیاس مع الفارق کردن خوب نیست من با این قسمتش مشکل داشتم نه با سود ایشون نه سایر موارد
بگذریم خیلی چیزها هست و پابلیک نکردم
چون به نوعی گفتم به من چه!!!!!
ضمنا میدونید 1 میلیون پوند چقدره یا فقط بلدید تایپش کنید
بنده فروشنده نیستم اطلاعات تماس بدم خدمتتون اما بدون شک مبالغ خاص دوستان رو هر بانکی برید(پارسیان/ملت و...) رو سر میزارن و حواله میکنند پوند هست نه دلار
ابتدا عرض کنم نیازی نیست آقای داود عبید رو برای بنده معرفی کنید بنده کاملا میدونم ایشون کی هستند مطمئن باشید حداقل از شما یکی بهتر میشناسمش
در بخش دوم نیز متذکر بشم یکجوری میفرمائید بحث رداستیشن میشه انگار کیه؟! یا سطح شناخت شما خیلی کمه از دیتا سنترهای دنیا یا بقول خودتون نیاز دارید تحقیق کنید و من کم سواد رو هم با خبر کنید
اینجور که شما میفرمایید هرکسی کاری کرد خلاف واقع بنده باید پاشم شرکتی در راستای رقابت با ایشون رو بزنم!
نقد کردن هر شرکتی خوبه اما نقد منصفانه
همین نقدها هستند که دیگر استارتاپ ها رو بوجود میاره و کیفیت شرکتهای فعلی رو بالا میبره
پس لطفا کمی قبل از ارسال مطلبی تامل کنید
سلام
شرکت بزرگی که با پست حقیری چون من وادار به چنین واکنشی میشه
بدون شک بزرگ نیست و داره ادای بزرگها رو در میاره
بنده با توجه به قوانینی که در انجمن وجود داره فعالیت میکنم و حق نقد منصفانه رو دارم(نه تبلیغ میکنم نه کسی رو تخریب میکنم برای فلان رقیب که وجود نداره)
و نیازی نیست من بگم کی هستم یا خودم رو معرفی کنم همیونطور که فلان یوزرها سالها نگفت کیه ولی برای شما پشت پرده تلاش میکرد و از اطمینان آقا وحید سوء استفاده کامل کرد و الانم نیستش!
بنده قصد فروش چیزی به کسی رو ندارم پس همین شخصیت مجازی من برای شما کفایت میکنه
اگر چیزی خلاف واقع عرض کردم بفرمایید؟ تا اصلاح شود!
بحث چیز دیگریست یکی میاد ربطش میده به چیز دیگه
یکی متخصص سود میشه یکی ....
ماشالله پای سیستم عامل اوپن سورس میشه طرف لینوس تولدوزه و همون فرد میاد تو بحث ویندوز میشه بیل گیتس
بحث مبادلات ارزی میشه میشن جف بزوس و سایر موارد
یاوه گویی میخواستم بکنم قضایای سال 2010-2011 و اون باند بازی پشت پرده رو میگفتم و قضیه سرور روم و فیک سرورهای کولو...
پس بهتره تمومش کنید به نفع همه ما خواهد بود
بنده هیچ پاسخی در این راستا نخواهم داد(چون این یوزر مال کس دیگریست و البته غریبه هم نیست و در توانشم نیست بحث کنه) بهرحال خواننده ها بر اساس گفته های ما میتونن بفهمند که من جاهلی بیش نیستم و یاوه گفتم پس جای دیگران فکر نکنید خودشون قدرت تفکر دارند