سلام خدمت دوستان نیاز به حدودا 12 - 13 تا سرور مجازی دارم که هر ماه رو به افزایش هست
در حال حاضر سرور ها رو از جایی میگیریم که پشتیبانی سریعی ندارند ولی کیفیت عالی .
سرور های مورد نیاز من رم 2 گیگ هست با اکثرا ویندوز 8.1 - از جایی سرور نیاز دارم که برای دریافت سرور معطل نباشم و حداکثر بعد خرید 1 ساعته تحویلم بدن
پشتیبانی خوب و سریع و دارای پنل ریبوت و روشن کردن تحت وب هم باشه ، قیمت که در حال حاضر میگیرم برای رم 2 - 19 تومن هست بیشتر از قیمت پیشنهاد ندید، سرورهای وارز حتما نیاز دارم و معمولی به کارم نمیاد .
مشتری دارم 3 ماه تمدید میکنه پشت سر هم مشتری دارم چند ساله 1 ماه به 1 ماه تمدید میکنه روی ویندوز هاشون برنامه ها و لایسنس مخصوص نصبه و به هیچ عنوان سرور های الکی و فروشنده الکی نمیخوام باید سابقه فروشش بالا باشه چون در صورتی که ویندوز و سرور مشکلی براش پیش بیاد کلی ضرر به مشتری وارد میشه و نه من و نه مشتری بیخیال فروشنده نخواهیم شد پس در صورت امکان شخصی با نماد اعتماد سرویس ارائه بده در اولویتم هست . هر ماه تعدادی از سرور ها منتقل میشه و همه سرور هارو همین لحظه نمیخوام هر کدام سر رسیدش اومد انتقال میدم . لطفا ادرس سایت و تلگرامتون رو مرحمت فرمائید تماس بگیرم .