با سلام
2 سال پیش بنده از یه گروه هاست گرفتم و تا الان از همون هاستینگای اون گروه استفاد میکنم....
تا حدود یک هفته پیش که ایشون انگار کارمند استخدام کردن و اونم کارمندای کار بلدو بنده قصد انتقال یکی از سایتام و به است دیگه ای ازشون و داشتم گفتم خودشون انتقال بدن بهتره تا خودم.....
بالاخره با هزار تیکت و صد روز ی جواب ب اینجا رسیدیم ک سایت و انتقال دادن ولی دیدم ارور دیتابیس میداد و ایشون میگفتن دیتابیس ها رو حذف کردی ..... حداقل نمیخواست قبول کنه خودشون بودن ....
از مدیران شرکت های هاستینگ خواهش میکنماگه کارمند استخدام میکنن با بررسی انتخاب کنن.
+ هنوز دو تیکت بنده یازه و مشکلات پا برجا ک بنده تصمیم ب انتقال گرفتم.
+ دوستانی که میگن اتفاقه و.... باشه قبول ولی بنده ی مشکل دیگه هم داشتم ک ایشون هم طرز بر خورد و پاسخگویی پر نقصی داشتن و هنوز تیکتش از یک هفته پیش بازه.
+ این گروه رو اکثرا میشناسن و به قول خودتون از این هاستای ارزون ..... و تازه نیست ..... و خودمم متعجبم که اینطور به اعتبار خودشون و اعتماد کاربر خدشه وارد میکنن.
+ تیکت ها رو ک جواب نمیدن یه تلفنم تو سایت گذاشتن که تلفنم کلا الکیه .....خواستم خصوصی کنم براشون این وضعیتو ک این امکان برای بنده فعال نیست.
+ این تایپک برا این بود که مدیران هاستینگ ها توجه بیشتری نسبت به انتخاب کارمنداشون کنن و شکایت از کسی نیست چون خودم اشتباه انتخابشون کردم....... و باتید کار و دستشون نمیدادم....
+ تصاویر ضمیمه شد.