با سلام و درود.این باج افزار رو من اخبارشو گذاشتم و گفته بودم که مواظب باشید.اما کسی توجه نکرد.الان اینجا میبینم یک نفراتی گفتند که ما موندیم که .....حالا بیخیال.
راه حل بهترش اینه که سیستم رو رستور کنید.راه حل های دیگه ای ازش منتشر شده.روش رجیستری و پاک کردن آن
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREsupWPM HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesWpm HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain “Default_Page_URL” HKEY_LOCAL_Machine\Software\Classes\[WanaCrypt0r 2.0 ransomware] HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\[WanaCrypt0r 2.0 ransomware]
از داخل msconfig هم میتوانید اونایی که مربوط به این باج افزار هستش رو پاک کنید.
سعی میکنم هرچه سریعتر مقاله کاملشو بنویسم.روش های خیلی زیادی واسش اومده.انشالله میذارم.از رجیستری و رستور کردن سیستم عامل استفاده کنید تا راه حل های دیگه هم بذارم.البته دوستان دیگه هم روش هایی گذاشتن.
لطفا همیشه بدافزار و باج افزار هارو جدی بگیرید.یکی یک پستی میده,حتما نباید خرید و فروش باشه که همه بهش توجه کنند.به این پست ها هم توجه کنید.
آپدیت سیستم عامل هم فراموش نشه
از دست این روسیه و یا آمریکا.
در ضمن,با آنتی ویروس نود 32 و یکی دوتا دیگه,چک کردم,ما پیداش نکرد.مخصوصا تاثیری روی این آنتی ویروس ها هم میذاره.
بدرود.
- - - Updated - - -
این لینک هم جالبه.بخونیدش.کلاینت فکر کنم باشه
http://www.2-spyware.com/remove-wana...are-virus.html