بعد از این که دامین اصلی را برداشتید ( remove کردید ) DNS template آن هم حذف شده .

مجددا DNS template به صورت کامل و صحیح ایجاد کنید .

در این مسیر میتونید کلیه تنظیمات را اعمال کنید :

Resources / DNS Templates