با سلام خدمت همه دوستان
بنده یک سایت پربازدید خبری دارم که در حال حاظر سرورمون روی رسپینا در ایران هست. همه دوستان از ایراد های دیتاسنترهای ایرانی با خبر هستن و باید عرض کنم طبق تجربه شخصی بنده طی چند ماه گدشته، کیفیت این دیتاسنتر ها نه تنها بهتر نمیشه بلکه روز به روز در حال بد تر شدن هست. از مشکلات داونی شبکه و سرعت بسیار پایین برای موتورهای جستجو بگیر تا روت به شدت داغون که همیشه سایت آدم از یه جایی دیده نمیشه. به هر صورت منظور از این تاپیک گزارش مشکلات دیتاسنتر های داخلی نیست . بنده با توجه به آسیبی که سرور ایران داره به سرچ و رتبه الکسا و ... سایتم وارد میکنه میخوام سایت رو ببرم روی یکی از از دیتاسنتر های ovh فرانسه یا لیزوب هلند. اینم بگم که با توجه به بازدید بالای سایت به یک سرور قدرتمند نیازداریم که توی هتزنر آلمان اصلا نبود اون کانفیگی که ما نیاز داشتیم.
از اساتید خواهش می کنم بگن که بر اساس تجربه ای که دارن و شرایط سایت بنده ، کدام دیتاسنتر رو مناسب من میدونن. لازم به ذکر هست که سرعت پورت شبکه ، آپتایم ، سخت افزار مناسب و به روز، برخورد با سایت های ایرانی، برخورد موتورهای جستجو با شبکه دیتاسنتر و عدوم وجود مشکلات روتینگ معیار های اصلی بنده برای انتخاب هستن.
سپاس از همه عزیزان