با سلام
با چیزی که من از انتی ویروس های موجود در بازار دیدم وتجربه من میگه بیشتر به خودتون بستگی داره که سطح امنیت دستگاهتون را بتونیدتامین کنید چون هر انتی ویروسی یک نقطه ضعف داره ومن بهشون هم حق میدم چون نسخه های که ما استفاده میکنیم تقریبا مجانی محسوب میشه/از لحاظ حرفه ای بیت دیفندر هست که خیلی امنیت بالا داره در دسترس هم هست ولی نیاز شدیدی به اینترنت داره چ در مرا حل نصب وچه در بقیه موارد/انتی ویروس شرکت سمانتیک هست که اونم قویه ولی چون بیشتر امنیت شرکت ها را تهیه میکنن نسخه های که برای اونا مینویسن از نسخه های دست ما خیلی بالاتر بعد کاسپراسکی هست که اپدیتش حجم بالا ست وبرای اپدیتش باید حجم مصرف بشه وضمناباید یک روز بیشینید وکرک های موجود در سیستم را بهش بشناسونید چون خوراکش کرکه من باهش کارکردم همون اپدیتش اذیت میکردکه معمولا هفتگی میادولی لایک داره/ اویرا واوست هم خوبه هم ساده است واپدیتشون در دسترسه وشید را توصیه نمیکنم چون 3 موتوره است وخود بنده خدا انتی ویروس هم گیجه تو شناختن ویروس ها/ولی خودم برای کاربرهای ساده نود را نصب میکنم در کنار یک یو اس بی دیسک سیکیوریتی هم نصب میکنم چون سیستم های شخصی ویا لب تاب بیشتر فلش اسیب میبینه/اگه توضیح تخصصی تر خواستید در خدمتم