اخذ وام و تسهیلات برای شرکتها :
در ابتدای بحث وام های بانکی برای شرکتها ذکر این نکته ضروری است که می بایست در هنگام ثبت شرکت حتما در موضوع فعالیت شرکت عبارت اخذ وام وتسهیلات از بانکها و موسسات مالی واعتباری دولتی و خصوصی قید شده باشد زیرا در غیر اینصورت نمی توان با استفاده از شرکت تسهیلاتی دریافت نمود.
همانطور که در مقالات مربوط به شرکتهای سهامی خاص و تعاونی ها نیز اشاره شد این نوع شرکتها از اعتبار بالاتری نسبت به سایر شرکتها برای اخذ وام وتسهیلات برخوردارند اما به طور کلی و بسته به نوع بانک یا موسسه معمولا بین 8 تا 10 برابر سرمایه ی ثبت شده ی شرکت به شرکتها وام تعلق می گیرد.
برای همین در هنگام ثبت شرکت باید به این نکته توجه داشت که اگر تصمیم به اخذ وام از طریق شرکت را دارید سرمایه ی شرکت را حداقلی یعنی 000/000/1 ریال در نظر نگیرید.
در شرکتهای با مسئولیت محدود میزان سرمایه شرکت علاوه بر تاثیر در میزان تسهیلات تعلق گرفته شده به شرکت در میزان اعتبار شرکت نیز موثر است زیرا همانطور که در تشریح شرکتهای بامسئولیت محدود اشاره شده میزان سقف تعهدات این نوع شرکتها به سرمایه ثبت شده ی آنها بستگی دارد و به عبارت ساده تر اعتبار شرکتهای نسئولیت محدود سرمایه ی آنهاست.
همانطور که در ابتدا نیز اشاره شد ثبت شرکت ابتدایی ترین مرحله برای اخذ وام وتسهیلات با اسفاده از شرکت است و هریک از بانکها و موسسات دولتی وخصوصی با توجه به آیین نامه های خود مدارک خاصی را برای اعطای وام در نظر می گیرند که یکی از آنها و مهمترین آنها ارائه مدارک ثبتی شرکت و روزنامه رسمی تاسیس شرکت است،هم چنین یکی دیگر از مدارک که در همه ی بانکها مشترک است ارائه کد اقتصادی شرکت است که می بایست پس از تشکیل پرونده مالیاتی در دارائی حوزه ی مالیاتی مربوط به شرکت اخذ گردد.
نکته:در مورد چک وسفته ی بانکی شرکتها ذکر این نکته ضروری است که امضای شخص صاحب امضاء که در روزنامه رسمی شرکت مشخص شده و مهر شرکت به چک و سفته های بانکی شرکت اعتبار می بخشد.