سلام دوستان
من از دیروز برای بکاپ گرفتن از cpanel مشکل دارم
دیروز موقع لاگین توی WHM یک سری آپدیت جدید برای سیستم بکاپ آمده بود که بعد از آپدیت کردن یک سری مشکلات پیش اومد مثلا" موقع اتمام بکاپ گیری دیگه ایمیل برای من نمی اومد. با پشتیبانی هاستینگ تماس گرفتم ( ایرانی نیست) گفتن گوگل آی پی ها را بلاک کرده ( قاعدتا" منظورشون ای پی هایی بود که cpanelL روش نصبه) برای همین گفتن از یک سیستم ایمیل دیگه استفاده کنید (قبلا" از جیمیل استفاده می کردم) الان دو تا مشکل دارم
1: بعد از دستکاری هاستینگ حجم بکاپ یک مرتبه افزایش پیدا کرد قبلا" حجم بکاپ حدود 3 گیگ بود الان حجم بکاپ رسیده نزدیک 6 گیگ چون من به هاستینگ گفتم که بعضی موقع ها که بگاپ می گیرم حجم بکاپ نسبت به بکاپ های قبلی کم میشه پشتیبانی هاستینگ گفت این به خاطر فشرده سازی اتوماتیک فایل هاست مثل این که بعد از این صحبت من این فشرده سازی را غیر فعال کردن از دوستانی که اینجا تخصص دارن می شه لطف کنید راهنمایی کنید چطوری این فشرده ساز را دوباره فعال کنم؟ اصولا" فعال باشه بهتره یا غیر فعال؟
2: گوگل آی پی های سایت را به عنوان اسپم تشخیص داده ایا امکان داره به خاطر این مساله سایت ها را جریمه کنه؟ یا روی اتوریته دامین تاثیر منفی بزاره؟