سلام
دوستان هاستینگ های محترم لطفا فقط هاستینگ هایی که مدیرشون جوان یا نوجوام هستش اصلا لطفا آفر ندن
هاستینگ هایی که جواب تیکت نمی دن و یا بیشتر از 3 ساعت کاری زمان میبره جواب بدن اصلا آفر ندن
هاستینگ هایی که واقعا از کانفیگ واقعی سر رشته ندارن لطفا آفر ندن
لطفا جهت اینکه بنده بسیار خشمگین هستم فقط لطفا عاجزانه درخواست دارم التماس می کنم لطفا هاستینگ هایی آفر بدن که هاستینگ هستن نه اینکه مشتری مداری و اصول حرفه ای رو بلد نیستن لطفا خواهشا درخواست می دید ببینید می تونید پشتیبانی و سرویس خوب ارائه بدید یا خیر بعد آفر بدید به بنده حقیر.
هاست لازم دارم که فریم ورک لاراول رو پشتیبانی کنه ( هاستینگ محترم تست کرده باشه) بدون مشکل لاراول اجرا بشه
آنتی دیداس و بک آپ و وب سرور قدرتمند و منابع خوب و پینگ پایین و ری***ت مناسب رو لطفا در نظر بگیرید حتما
مزیت : ssl رایگانو دسترسی ssh مزیت محسوب میشه
هاست (با ادون دامین 1 گیگ فضا) و هم نمایندگی آفر بدید لطفا ( نمایندگی هم 5 گیگ)
خودمونی : به خدا خسته شدم از هاستینگ هایی که نماد دارن شماره ثابت دارن همه چیز دارن اما در آن واحد هیچی ندارن ( لایسنس کنترل پنلشون غیر فعال میشه , جواب تیکت رو هفتگی میدن و ...)
دوستان این یه توهین هاستینگ بیاد بگه من هزینه رو عودت می دم هزینه هاست هیچ ارزشی نداره بنده زمان می ذارم تبلیغ می کنم مشتریام از دستم ناراحت میشن که چرا دمو بالا نماید چرا ساپورت پنلم بالا نماید چرا لود سایت کنده و هاستینگ فقط می گه هزنیه عودت می دم هاستینگ های عزیز لطفا بدونید هزینه هاست چند ده هزارتومنی که می گیرید و پس می دید در قبالش صد ها برابر ضرر می زنید.
بسیار بسیار مهم : همینجا می گم هاستینگی که بنده ازش هاست می گیرم تو هین تاپیک با دادن آفر بعد از اینکه سرویس ازش گرفتم در صورتی که سرویس مشکل داری داشته باشه جواب تیکت در 24 ساعت کاری داده نشه باید خسارت پرداخت کنه و دادن آفر به این منزله هستش که قبول می کنه خسارت ضرر و زیان بنده رو تمام کمال بده اگه تیکت گفتم در 24 ساعت کاری جواب داده نشه و سرویس ایشون نامناسب باشه.
قیمتی بدید که طبق اصول باشه نه پایین باشه که سرویستون ارزش قائل نشید که براش که به مشتری جواب بدید نه بالا بدید در حدی که طبق بازار نباشه.