سلام
به دلیل اینکه سایت فعلی که در امضا هست طی چند سال پیش کد نویسی شده است و از امکاناتی که توی این چند سال به حوزه وب اضافه شده است برخوردار نیست درصدد تغییر وب سایت هستیم
قالب اماده هست فقط باید راست چین و فارسی سازی بشه.
موضوع سایت بنده هم مشخص هست وبرای دیدن میتونید از ادرسی که در پایین سایت گذاشته شده وارد سایت بشید
امکانت هم که مشخص هست مثل سایت ها اشتراک گذاری دیگر.مثل اپلود مدیریت ویدئو های ارسالی یا همون کانال و...
نکته بسیار مهم مهم مهم: برای بنده پشتبانی هست. بنده از قبل از عید با یکی از طراحان تماس گرفتم قبل از سفارش سریع پاسخگو بودن ولی بعد واریز پیش پرداخت قرار بر این شد که 10 روزه سفارش رو کد نویسی و اماده کنند که اماده نشد و بعد از چندین بار تماس متاسفنه گفتن قسمت اپلود کد نویسی دچار مشکل شده هست دو روز دیگر بعد از اون شد 3 روز دیگر و به همبن منوال که بنده کنسل کردم کردم وایشون هم محبت کردن ظرف نیم ساعت بعد از تیکت هزینه واریزی رو برگشت دادن که نتیجه گیری بنده این بود که ایشون اصلا چیزی رو طراحی نکرده بودن.حتی بنده به ایشون گفتم فعلا تحویل بدین بعد بخش اپلود رو تکمیلش کنید برام.ولی بازم هیچ!
به هر حال همون طور که بنده گفتم مهمترین چیز پشتبانی هست و وکسانی که دانش کامل دارن افر هاشون رو قرار بدن+ سایت و نماد اعتماد