سلام
اینکه گفتید وردپرس ضعف امنیتی داره کاملا درسته و البته کاربر حرفه ای از وردپرس فقط برای سرعت بخشیدن به کارهاش اسفاده میکنه و باید بدونه چطوری هم امنیتش رو بالا ببره، توضیحات شما بصورت کلی در مورد امنیتی پلاگین ها و قالب های عمومی هست اگر ما پلاگین اختصاصی با رعایت امنیت بنویسیم چیزی از یک سیتسم اختصاصی کم نخواهد داشت و اینجا وردپرس چون بیس کار رو داره کلی در زمان و هزینه های ما صرفه جویی میکنه

5- طراحی های حرفه ای وردپرس حرفه ای نه دوستان اماتور 300 هزار تومانی بلکه طراحی های حرفه ای از بالای 2 میلیون تومان شروع می شوند که همینجا شما می تونید با همین مبلغ یک سیتسم اختصاصی تهیه کنید فروشگاهی یا خیلی سیستم های دیگه با بهترین امکانات
در مورد این جمله هم کاملا تایید میشه که کار حرفه ای هزینه بالایی داره اما در ایران شرایط بسیار فرق میکنه، همین طراح های آماتور با هزینه های ناچیز وقتی کار انجام میدن بازار کار رو خراب میکنن و من نوعی نمیتونم فقط تماشاگر باشم باید یک قالب معمولی رو با 200 - 300 هزار تومن طراحی کنم حداقل ماهی 10 تا کار بگیرم تا مخارجم در بیاد در صورتی که خودم ترجیح میدم بجای خورده کاری ماهی 2تا کار بزنم بشه 3میلیون! ولی خب وقتی بازار خرابه مجبورم با هزینه کم تعداد بالایی کار بگیرم تا بتونم هزار جور قسط و هزینه رو سر ماه پرداخت کنم