درود دوستان، میخواستم پنلی رو نصب کنم که بشه باهاش هاستینگ راه انداخت و رایگان باشه! دیگه ببخشید سوالاتم مبتدیانس
پنل های رو آشنایی هستم مثل ajenti و webmin و vesta panel که برای من مناسب ترن، سیستم عامل debian و رم 2 گیگ،

1- الان دارم از اجنتی کار میکنم، راضیم، خوب و ساده و شیکه و بخصوص برای وب های پایتونی آمادس ولی امکان ارائه پنل مجزا برای مدیریت فایل و دیتابیس کاربرانی که سایتشون رو روی سرور میزبانی میکنم ندیدم که یکتا باشد(میشه اضافات نصب کرد و با زدن رمز و یوزر وارد مثلا phpMyAdmin یا MonstaFTP بشه و کاراشو انجام بده ولی میخوام یکپارچه بشه و نیاز به وارد کردن رمز اینا نباشه). اگر کسی اینکارو کرده راهکارش رو ممنون میشم بگه.

2- حالا اگر برای اجنتی و موردی که گفتم راهکاری نیست، راهنمایی کنید کدوم از پنل های دیگه مثل وستا و وب مین پنل رو به مشتری ارائه میدن و امکان مدیریت دیتابیس و فایل منیجر داره؟(تا جایی که شنیدم و دیدم وستا داشته، ولی وب مین نه)

3- وب مین که کنترل پنل مدیریت سروره که مثلا فلان نسخه پی اچ پی رو نصب کنیم روی سرور!، و ویرچوال مین امکان میزبانی سایت ها رو بهمون میده، درسته؟ حالا یوزرمین چی هست؟

4- حالا چون میخوام وب پایتونی رو هم ارائه بدم، ندیدم آموزشی برای وستا باشه، اگر لینکی دارید ممنون میشم بدید.

5- و در نهایت آخرین سوال، امکان نصب بودن دو پنل همزمان هست؟ مشکلی پیش نمیاره؟ (مثلا اجنتی با وستا با هم نصب باشن)