سلام دوستان کلا هر چی تو بحث این DNS میرم جلو گیج تر می شم ممنون میشم یکی راهنمایی ساده و کارامدی کنه
سایت من : example.com - با ای پی : Y.Y.Y.Y - این سایت روی یک هاست ایرانی میزبانی میشه
سرور خارج : x.x.x.x - یک سرور اختصاصی از هتزنر
اول اینکه روی سرور اختصاصی Plesk نصب کردم DNS zone هم از داخل plesk ساختم حالا :
من اسم DNS ها توی plesk اگر مقدار ns1.example.com و ns2.example.com قرار بدم ( از طرفی IP این سرور هم x.x.x.x هستش ) چند تا سوال :
1- مگه ns1.example.com به عنوان ساب دامنه ی سایت من شناخته نمیشه تو اینترنت ؟ فرض کنید بیام مثلا اسم DNS و بزارم ns1.webhostingtalk.ir این به عنوان ساب دامنه Webhostingtalk.ir شناخته نمیشه ؟ هر اسمی که نمیشه گذاشت درسته ؟
2- حالا ns1.example.com رو هم روی یک ای پی public رو سرور اختصاصی با plesk ست کردیم بعد 2 روز هر چی هم پینگ میگیریم جواب نمیده .... اینجا هم گیج شدم .
3- اگه من بیام توی cpanel سایتم تو قسمت dns یه رکورد NS بسازم یا یه ساب دامنه بسازم( و بعدش تو قسمت NS واردش کنم ) و بهش IP سرور اختصاصی x.x.x.x رو بدم . و تو سرور اختصاصی آدرس ساب دامنه ای( همون رکورد NS ) که ساختم رو به عنوان آدرس DNS وارد کنم و بهش IP سرور اختصاصی رو بدم جواب میده ؟
مثال عملی ( توی سایتم رکورد NS یا ساب دامنه ns.example.com رو بسازم بعد IP سرور یعنی x.x.x.x رو بهش بدم . توی سرور هم اسم DNS رو بزارم ns.example.com و بهش IP خودشو بدم . )
همین طور که میبینید کلا گیج شدم . شما بفرمایین چیکار کنم و سوالات رو هم اگر متوجه منظورم شدین جواب بدین ممنون . البته یه 100 تایی سوال دارما