نقل قول نوشته اصلی توسط upnull50 نمایش پست ها
دوست عزیز من یک سوالی دارم
به فرض ما دو تا سایت فیلم داشتیم محتوای دو تا سایت کاملا" مشابه بوده ( البته پست ها روی هر دو تا سایت توضیحات نوشتاری ندارن ) ولی عنوان مطالب فرق می کنه ، ترتیب انتشار پست ها قبلا" مشابه بوده ، زمان انتشارشون مشابه بوده و تگ ها و meta keyword ها هم تا حدی مشابه بوده... این دو تا سایت هم به هم لینک داده شده بودن... مثلا" به این شکل که یک تصویر تو یکی از این سایت ها آپلود شده و لینک اون عکس تو هر دو تا سایت گذاشته شده... و الان این دو تا سایت افت رنگینگ شدید دارن ( چیزی نزدیک به پنالتی)
اگر این اقدامات زیر را انجام بدیم ممکنه گوگل اینها را از چنالتی خارج کنه؟ یا این که گوگل برای همیشه اونها را برده تو لیست سیاه؟

1: هر دو تا سایت را disavow کنم یعنی دو تا فایل disavow بسازم روی کنسول هر دو تا سایت اپلود کنم
2:تصاویر هر دو تا سایت را عوض کنم یعنی تصاویری که برای هر پست روی دو تا سایت می زنم متفاوت باشه
3:زمان بندی انتشار پست ها عوض بشه یعنی همزمان دیگه پست ها را منتشر نکنم و ترتیب انتشار پست ها هم عوض بشه

آیا در این صورت شانسی هست که بشه سایت ها را برگردوند؟ یا باید کار های بیشتری کرد؟
سلام.
یکی آدرس صفحات توی دو سایت یکسان هستند؟ مثلا یک فیلم توی سایت a.com به صورت a.com/film1 هست و توی سایت b.com به صورت b.com/film1 یا اینکه b.com/film-2؟