سلام. با درود و احترام خدمت همه کاربران عزیز:
1- واسه نوع تفکر بعضی از دوستان گرامی متاسفم. روشن فکری بیش از حد نتیجه ای جز خرابی نداره.
2- منظور از بومی سازی این نیست که از هر چیزی یه نوع ایرانیش رو بسازیم. بلکه منظور این هست که محصول رو بر اساس نیاز خودمون تغییر بدیم تا بتونیم راحت تر از اون استفاده کنیم. و لینوکس یک هسته سیستم عامل است که بر خلاف ویندوز متن باز می باشد و ربطی هم به حرفه ای بودن و غیر حرفه ای بودن کاربران نداره. در خیلی از کشورها به دانش آموزان لینوکس آموزش داده میشه. حالا شما مدارس ایران رو در نظر نگیرید!
3- جناب Raymvnd کی گفته که در ادارات از لینوکس استفاده نمیشه؟؟ من در اصفهان گروهی رو ملاقات کردم که نسخه ای از لینوکس مینت رو توسعه داده بودن و اداره مالیات از اون استفاده میکرد (به گفته خودشون)
///////////////////////////////////////////////
شما داری خودت رو نگاه می کنی که یه کد نویس هستی و از مسائل کامپیوتری سر رشته داری!(البته من هم این مشکل رو دارم هنوز)
سعی کنید همیشه دید حرفه ای ترین کاربر و مبتدی ترین کاربر رو نسبت به محصولی که تولید می کنید بسنجید. کارمندی که 10 ساله داره با ویندوز Xp کار میکنه، معلومه دلش نمی خواد به یه سیستم جدید مهاجرت کنه! اصلا هم موارد امنیتی براش مهم نیست.!
دیگه نمی دونم چی بگم! این دل خیلی پره!![]()