نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: از ovh سرور بخرم یا نه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    382
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

پیش فرض پاسخ : از ovh سرور بخرم یا نه؟

سلام

من به دلیل حملات زیاد روی سرورم تقریبا میزبانی اکثر دیتاسنتر ها رو تجربه کردم و تنها دو دیتاسنتر بود که سرور با سخت افزار مناسب و شبکه بی دردسر و پایدار پیدا کردم یکی OVH یکی YesUpHost !
    چون سخت افزار نو تهیه میشه و شبکه سخت گیری ایجاد کرده پایداری فوق العاده ای داره و کمترین میزان سوختن هارد و ... به تایید تمامی همکاران مربوط به همین دیتاسنتر هست.

حدود 4-5 سال هست از OVH سرور دارم با آیپی ایران وارد پنل او وی اچ میشم و حتی از موضوع اطلاع دارند که مدیریت سرور با یک ایرانی هست ولی مشکلی نبوده . دیتاسنتری هم نیست الکی ابیوز بفرسته تو 4-5 سال فقط 2 بار ابیوز گرفتم یکی بدگانفیگ و یکی بخاطر اینکه خریدار سرور انگلیسی بود و من با آیپی ایران وارد پنل میشدم فکر کردند اکانت هک شده که بعد از تایید تلفنی حل شد.

از کسی سرور خریداری کنید که توانایی تماس تلفنی با دیتاسنتر رو داشته باشه تا مشکلی پیش نیاد.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi741 نمایش پست ها
    به هیچ عنوان از ovhخرید نکن برادر من 5روز پیش یه سرور اختصاصی همین همکارها برامون خریدن یک اسکریپت فروشگاهی روش نصب کرده بودیم برای امنیت بیشتر سرور اختصاصی خرید کرده بودیم به 5 روز نرسید زدن سرور بستن و ابیوز اومده بود اتک ارسال شده به سرور در حالی که فقطو فقط یک ورد پرس فروشگاهی رو سرور نصب شده بود بی دلیل و بدون هیچ اخطاری درجا سرور خاموش کردن 200 تومن ما هم پرید بهتون پیشنهاد میکنم فقط از هتزنر المان خرید کنید که عالی هست خودم 5 سال یک سرور اختصاصی ازشون دارم و هیچ مشکلی هم تا الان برام پیش نیومده
    چنین اتفاقی روی دیتاسنتر ovh امکان ندارد زمانی که توسط سرور مشکلی برای دیتاسنتر پیش بیاد آیپی بسته میشه و از پنل دیتاسنتر با یک کلیک باز میشه !

یا همکاری که سرور ازشون خریدید بهتون دروغ تحویل دادن موضوع چیز دیگری بوده یا اینکه با این بحث قصد تبلیغ هتزنر رو دارید دیتاسنتری که (با عرض معذرت ) معروف به گاوداری هست!
    ویرایش توسط InterServer.ir : January 27th, 2017 در ساعت 23:35

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

2. تعداد تشکر ها ازInterServer.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)